HomeStiri Mondene Andreea Marin a mărturisit cui i-a dăruit primul sărut: „A fost pe furate”

Andreea Marin a mărturisit cui i-a dăruit primul sărut: „A fost pe furate”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 949 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/andreea-marin-marturisit-cui-daruit-primul-sarut-fost-pe-furate.jpg

Andreea Marin este discretă când vine vorba de intimitatea ei și a familiei, dar într-un interviu recent a decis să vorbească despre cui i-a dăruit primul sărut și cât de mult i se dăruiește unui bărbat.

andreea-marin-marturisit-cui-daruit-primul-sarut-fost-pe-furate

Invitată la radioul Smart FM, în platoul emisiunii „Petrecerea”, Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu Violeta, despre cât de mult i se dăruiește unui bărbat, dar și cui i-a oferit primul sărut din viața ei. Iuliana Tudor, gazda show-ului, a descusut-o timp de câteva zeci de minute pe vedetă.

Conform dezvăluirilor, Andreea Marin i-a dăruit primul sărut unui băiat cu ochii verzi, pe când era doar o puștoaică. „Cu doi ochi verzi s-a întâmplat povestea. Eram o puștoaică, a fost pe furate. S-a întâmplat în școală”, a mărturisit vedeta.

În ceea ce privește relațiile, Andreea Marin a recunoscut că uneori se dedică prea mult bărbaților din viața ei. „Până mult prea departe, iar acest lucru, dacă nu ai un partener pe măsură sentimentelor tale, poate fi luat drept «aşa mi se cuvine». Şi aici este vorba de echilibru. Aşa ajunge celălalt să creadă că totul i se cuvine”, a mai adăugat Andreea Marin.

Cât despre cea mai mare reușită în dragoste, Zâna a spus fără ezitare că Violeta este cel mai de preț „lucru” pe care l-a dobândit. „Cea mai frumoasă reuşită în dragoste a fost copilul meu şi, trebuie să recunosc, te legi într-un anume fel de omul alături de care ai un copil. Nu am făcut nimic mai bun în viaţă decât acest copil”, a mai spus vedeta TV…

Se pare că muzica pe care Andreea Marin o ascultă este aleasă chiar de către fiica ei, care este la curent cu ultimele tendințe muzicale. „Am pe telefon un Playlist făcut de fiica mea, care include melodiile semnate Ariana Grande. Ariana este o adolescentă care cântă bine, este sexy, este energică, iar fiica mea este fanul ei. Mai mult, îmi place Rihanna, muzica lui Justin Bieber, Justin Timberlake, Annie Lennox, Adele, dar şi muzica românească veche”, a mai spus Andreea Marin.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed