Home Stiri Andreea Marin, mesaj cu subînţeles pentru Mihaela Rădulescu: „Realitatea de azi arată unde e fiecare”

Andreea Marin, mesaj cu subînţeles pentru Mihaela Rădulescu: „Realitatea de azi arată unde e fiecare”

autor Buinoschi Andreea
324 vizualizari

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu sunt într-un conflict. În cadrul unei emisiuni difuzate la Kanal D, Andreea Marin a făcut câteva declaraţii despre acest subiect.

„În primul rând, cât de deplasat e să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om? Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci.

În orice caz, nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine.

Eu sunt un om educat, cu bun-simț și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă, la un moment dat, agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

„Eu am decis să renunț la «Surprize, Surprize» din cauza sarcinii. Fetița era în burtică, destul de mare. Emisiunea ar fi continuat dacă aş fi acceptat, dar așteptasem atât de mult acest copil, încât am decis să fiu mamă full time. Am dus misiunea mea ca prezentator al unui program greu de televiziune, dar și de director al programului până în luna a opta…

Abia mai urcam scările acelea de la emisiune. Am născut-o cu o săptămână înainte de termen, pentru că, prin decembrie, am dansat de bucurie. Ar fi trebuit să se nască chiar de ziua mea. A fost o mare bucurie şi este până azi…”, a declarat fosta soţie a lui Ştefan Bănică junior, în urmă cu ceva timp, pentru cei de la Canal 33.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies