HomeStiri Mondene Andreea Marin, mesaj emoționant pentru tatăl său! „O să împlinesc un vis, încă unul, cu suflet și omenie, așa cum m-ai învățat!”

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru tatăl său! „O să împlinesc un vis, încă unul, cu suflet și omenie, așa cum m-ai învățat!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 868 views
andreea-marin2 in Stiri Mondene

Andreea Marin și-a emoțioant fanii cu un mesaj adresat tatălui ei, în care mărturisește că îi este foarte dor de el și că ar fi avut nevoie de sfaturile sale.

andreea marin2

„Dragă Tată, o să împlinesc un vis, încă unul, cu suflet și omenie, așa cum m-ai învățat. Să privești de sus, în doar câteva zile. Ca să-ți umpli inima și ca să te simt aproape. Aș fi avut nevoie să mă sfătuiesc cu tine, și-atunci am căutat vocea ta din amintirile mele. Nu știi cât mi-a folosit. Aș fi avut nevoie de mâna ta să-mi stăpânească bătăile inimii printr-o mângâiere când am fost în impas, și-atunci am căutat-o-n palma mică a nepoatei tale. Nu știi cât m-a liniștit și cât m-a iubit. Aș fi avut nevoie să îți spun că mi-e dor de tine, de noi. Și o spun… hai, Tată, dă-mi un semn să știu că ești lângă mine…”, este mesajul Andreei Marin pentru tatăl ei, alături de fotografia de mai jos.

mesajul-andreei-marin-catre-tatal-ei2-620x441

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed