HomeStiri Mondene Andreea Marin nu poate trăi fără sport. Cine o motivează?

Andreea Marin nu poate trăi fără sport. Cine o motivează?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/Andreea-Marin-nu-poate-trăi-fără-sport-1.jpg

Andreea Marin este un alt om. De când a divorţat de doctorul turc, Andreea are o nouă pasiune: sportul.

Andreea Marin nu poate trăi fără sport 1

O vedem din ce în ce mai des făcând sport, alergând la malul mării sau în sala de fitness. Vedeta nu se sfieşte să apară nemachiată în timp ce îşi face antrenamentul la sală.

Andreea Marin nu poate trăi fără sport

Andreea Marin a recunoscut că a ales sportul pentru că ajută şi trupul, dar şi spiritul.

Sportul este prietenul meu. Este cel care mă ţine sănătoasă, în formă. Sunt convinsă că dacă ai o dietă corectă, nu exagerată, şi dacă faci mişcare, te poţi menţine cât mai multă vreme într-o formă de care să nu îţi fie ruşine.
Vin aproape în fiecare zi la sală. A devenit un obicei şi o plăcere. Am nevoie de cineva care să mă împingă de la spate şi asta face antrenorul meu”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin nu poate trăi fără sport 2

Zâna îşi adoră copilul la fel de mult cum iubeşte sportul, dar recunoaște amuzată că nu ştie să înoate şi că fiica ei, Violeta, îi dă lecţii serioase de înot…

„Până la 42 de ani nu am reuşit să învăţ să înot. Adică, dacă mă aruncă cineva în piscină, reuşesc să dau din mâini şi din picioare astfel încât să mă menţin la suprafaţă, însă, spre ruşinea mea, fetiţa mea îmi da lecţii la acest capitol”, a mai declarat Andreea Marin la o emisiune de la ProTV.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed