Andreea Marin a povestit drama pierderii mamei ei: „Mama, înger căzut, se stinge în braţele mele până să ajungem la spital”

Share

Au trecut mai bine de 30 de ani de când Andreea Marin şi-a pierdut mama într-un accident cumplit.

Vedeta a lăsat de înţeles că şi acum este profund marcată de acel moment, chiar dacă avea doar nouă anişori. Însă, ceea ce nu ştie multă lume este că mama Andreei Marin a murit într-un accident de maşină, iar în acea maşină se afla toată familia: tatăl Andreei, sora, care la momentul respectiv avea patru ani, şi Andreea.

Andreea Marin si sora ei, Cristina

Violeta Marin, mama Andreei Marin, avea 35 de ani când şi-a părăsit familia şi cele două fete. Andreea a dezvăluit prin ce a trecut în acea zi sumbră pentru ea şi familia ei.

Andreea Marin a povestit drama pierderii mamei ei 1

Ca în fiecare vară, vacanţă la mare. Plecăm, parcă grăbiţi de destin, cu o zi mai devreme. Cerul e sumbru, dar, ca întotdeauna, în maşina noastră e veselie. Ploua uşor sacadat, apoi totul se întunecă. Nu zăreşti nimic la un metru în faţă. O fracţiune de secundă, atât… e tot ce te desparte uneori de iad. Curios, în crâmpeiul acela de viaţă am timp să urmăresc fisura lunetei în ritm infernal. Sticla se transformă în cioburi infime… mama se aruncă deasupra noastră cu un ultim gest de protecţie şi dragoste fără de margini. Bolidul loveşte puternic şi şocul înseamnă pentru ea o răsucire bruscă, iar ceva îi străpunge inima. Se prăvale şi buzele-i întredeschise caută aer, corpul meu e încătuşat, jumătate în bolid, jumătate în epava noastră. Ies dintre fiare, eu şi tata suntem mai puţin răniţi. Ploaia şterge lacrimi, spală rochia roşie a mamei, înăbuşă durerea cumplită a puiului mic de lângă mine. Mama, înger căzut, se stinge în braţele mele până să ajungem la spital”, rememora Andreea momentele dramatice de acum 30 de ani…

Tatal Andreei Marin, Dan Marin 1`
Din păcate, în luna martie a anului 2016, Andreea Marin şi-a pierdut şi tatăl. Singura alinare a vedetei este fiica ei, Violeta.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news