Home Stiri Andreea Marin regretă mariajul cu Ștefan Bănică junior? „Am avut momente care au lăsat răni”

Andreea Marin regretă mariajul cu Ștefan Bănică junior? „Am avut momente care au lăsat răni”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 489 views 2 minute timp de citit

Andreea Marin a făcut mai multe declarații controversate în legătură cu trecutul ei. Aceasta a menționat faptul că, uitându-se în trecut la relațiile pe care le-a avut, își dă seama că toate experiențele neplăcute au făcut-o să devină femeia de astăzi.

În cadrul unei emisiuni difuzate la televizor, prezentatoarea a vorbit, la modul general, despre fostele sale experiențe sentimentale și multă lume s-a gândit că vedeta a făcut trimitere, în mod indirect, la Ștefan Bănică junior.

„Da, m-am întâlnit. Dar poate nu ar trebui să fim atât de duri: «Oare ce oi fi văzut la el?!». Întrebarea se poate și reciproc: «Oare ce o fi văzut el la mine?!». Oamenii se schimbă, unii într-o direcție, alții în alta. În fond, ce rămâne e omenia dintre noi. Și calitățile certe pe care le avem, faptele noastre. Eu sunt omul care se îndrăgostește de faptele altuia și nu de aparențe.

Până nu te lovești de greutăți, e greu. Cred că o fată devine o femeie pe măsură ce trăiește niște experiențe care o învață, o maturizează. Nu e un moment al vieții. Devenim mai calde, mai atente, mai înțelepte. Am avut momente care au lăsat răni, dar am ales să fac tot ce îmi stă în putere să învăț ceva și să merg mai departe. Dar, în același timp, să zâmbesc vieții, să devin un om mai frumos, chiar dacă apar ridurile”, a spus Andreea pentru cei de la Canal 33.

Cu toate acestea, singura persoană despre care a avut doar cuvinte frumoase de spus a fost primul ei soț, Cristian Gheorghiță. „Pentru primul soț (n.r.: Cristian Gheorghiță) am un respect special. Oamenii sunt așa cum sunt. Fiecare are modul lui de a privi viața și de a o trăi. Dar, să ne înțelegem foarte bine, tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu. Trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Dar nu trăiesc deloc cu gândul la trecut. Sfătuiesc pe toată lumea să-și vadă de viitor. Cel mai important bărbat din viața mea este cel care este acum lângă mine”, a mărturisit aceasta, în cadrul emisiunii Mădălin Ionescu Show

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies