Andreea Marin, replică pentru un fan: „Nu e nevoie să mă justific în fața cuiva care judecă înainte să cunoască”

Share

Andreea Marin este o femeie echilibrată, cântărindu-și mereu reacțiile și deciziile. Cu toate acestea, Zâna i-a scris un comentariu foarte dur unui fan care a acuzat-o că nu-i acordă suficient timp fiicei sale.

andreea-marin-replica-pentru-un-fan-nu-e-nevoie-sa-ma-justific-fata-cuiva-care-judeca-inainte-sa-cunoasca

Andreea Marin este cunoscută publicului larg datorită vieții echilibrate pe care o duce din toate punctele de vedere. Chiar și după un al treilea divorț, în care s-a speculat despre infidelitatea soțului, Zâna încearcă să treacă peste acest hop cu fruntea sus. Ea petrece parcă mai mult timp ca înainte cu fetița pe care o are din prima căsătorie cu Ștefan Bănică Junior.

După separarea celui de-al treilea partener de viață, de care urmează să divorțeze și legal în luna februarie, rețelele de socializare ale Andreei Marin s-au umplut de fotografii cu fiica ei și mesaje despre proiectele pe care artista le are în desfășurare.

În una dintre ultimele postări, în care Andreea Marin vorbește despre activitatea sa profesională, un fan i-a lăsat un comentariu mai puțin plăcut despre relația pe care ea o are cu fiica ei. „Ești o femeie elegantă, parfumată, bogată, inteligentă, dar dacă timpul tău nu îl acorzi fetiței tale, tot degeaba. Dădaca nu e ca mămica ei… numai televiziune și modă…”, a scris revoltat acesta.

Reacția vedetei nu a întârziat să apară. Imediat ce a văzut mesajul, Andreea Marin a scris un răspuns scurt, dar la obiect. „Copilul meu nu are dădacă, mă ocup direct de fetița mea. Dar nu e nevoie să mă justific în fața cuiva care judecă înainte să cunoască”, a replicat aceasta…

Andreea Marin este în plin proces de divorț cu medicul turc Tuncay Ozturk. Deși aceștia s-au separat încă din luna noiembrie a anului trecut, încă mai sunt legați prin acte. Zâna încearcă să treacă peste acest hop, dedicându-se proiectelor profesionale și petrecând timp cu cea pe care a adus-o pe lume.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news