Home Stiri Andreea Marin s-a măritat cu Ștefan Bănică junior pentru faimă?

Andreea Marin s-a măritat cu Ștefan Bănică junior pentru faimă?

autor Buinoschi Andreea
89 vizualizari

Relația pe care au avut-o Andreea Marin și Ștefan Bănică junior a fost una extrem de discutată de-a lungul timpului, mai ales după ce au divorțat.

De multe ori, diferite persoane au declarat că prezentatoarea ar fi fost de acord să se mărite cu artistul și să suporte presupusele abuzuri venite din partea acestuia, deoarece faima lui era greu de trecut cu vederea și, tocmai din acest motiv, avea anumite beneficii.

Sătulă de aceste acuzații, Andreea a decis să lămurească lucrurile. „Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu. Pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a spus vedeta în cadrul Mădălin Ionescu Show.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave. Agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului.

Astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar, mai ales, pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa, ca părinte, că am suportat, la rândul meu”, a mai spus vedeta, conform playtech.ro.

După ce s-a scris despre comportamentul violent pe care l-ar fi avut la adresa fostei sale partenere, Ștefan Bănică junior a reacționat.

„Apreciez faptul ca vreți să aflați informațiile direct de la sursă, dar tot ce am avut de spus, am spus. Nu mai am nimic de comentat despre fosta mea soție sau despre declarațiile ei”, a spus juratul de la Antena 1 pentru cei de la wowbiz.ro…

„Celor care urmăresc doar «show-ul» vieții mele private, «regizat» de alții, le-aș recomanda să fie mai puțin atenți la viața mea, pentru că s-ar putea să piardă momente importante din viața lor, urmărind-o pe a mea. Și ar fi păcat”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies