HomeStiri Mondene Andreea Marin si-a sacrificat cariera pentru a fi aproape de Violeta. Afla la ce a renuntat vedeta!

Andreea Marin si-a sacrificat cariera pentru a fi aproape de Violeta. Afla la ce a renuntat vedeta!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 830 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Andreea-Marin-si-a-sacrificat-cariera-pentru-a-fi-aproape-de-Violeta.-Afla-la-ce-a-renuntat-vedeta1.jpg

Andreea Marin este o femeie de afaceri care a învățat să îmbine cariera cu viața de familie. Se întâmplă tot mai rar acest lucru. De obicei, părinții care au o carieră de întreținut trebuie să își sacrifice timpul petrecut cu familia.

Andreea-Marin-si-a-sacrificat-cariera-pentru-a-fi-aproape-de-Violeta.-Afla-la-ce-a-renuntat-vedeta1 in Stiri Mondene

Andreea Marin a realizat în urmă cu mulți ani că își iubește prea mult fetița pentru a petrece majoritatea timpului departe de ea.

„Am așteptat atât de mult venirea pe lume a acestui copil, încât, chiar dacă eram într-un moment de glorie pe micul ecran, totul era sus la acel moment, mi-am spus că nu pot fi o mamă de duminică. Și nici măcar o mamă de duminică nu aș fi putut fi, pentru că devenisem deja și director al programului de mare succes la acea vreme, «Surprize-Surprize», deci nu mai eram doar moderatorul, ceea ce însemna o muncă de șapte zile din șapte, realmente fără exagerare, 24 de ore din 24, în sensul că oricând suna telefonul, oricând era ceva de făcut, noi trebuia să fim treji la orice oră din noapte, nu doar din zi, pentru că, lucrând cu oameni aflați pe diverse continente, pe diverse meridiane, tu trebuia să te mulezi pe programul acelor oameni.

Nu conta că pentru tine programul, vezi Doamne, de serviciu, s-a încheiat”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

La doar două luni de la nașterea Violetei, Andreea a luat decizia supremă

in Stiri Mondene

„Să vezi cât de dificil e să fii și părinte și totuși să te întorci la muncă, pentru că eu după două luni de la nașterea fetiței mele, am luat-o pe brațe și am început să lucrez. Computerul îmi era alături și stăteam până la cinci dimineața. Lucrăm de acasă și de atunci mi-a venit ideea și am avut șansa asta, pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu și tot spun fetiței mele: «Vezi, nu orice părinte are șansa de a lucra în apropierea copilului său! Cei mai mulți dintre părinți, mami (și îi spun asta aproape în fiecare zi) pleacă în zori de acasă și se întorc uneori noaptea, când copilul lor doarme deja».

Și îi doare sufletul, pentru că muncesc pentru acel copil și vor un viitor pentru el și îi doare sufletul că nu pot să stea lângă el mai mult, că nu pot discuta mai mult. Se simt vinovați că nu găsesc timpul de petrecut alături de copilul lor, atât cât s-ar cuveni. Eu ce am făcut a fost (având o meserie de freelancer, care mi-a permis să îmi organizez timpul altfel) că am ales să nu mai fiu angajat, a fost să îmi fac birourile la ultimul etaj al clădirii în care și locuiam și atunci eram mult mai aproape, oricând se întâmpla ceva sau era nevoie de mine, eram la dispoziția copilului meu. Sau, mă rog, eram mult mai aproape de ea. Contează foarte mult”, a mai declarat Andreea Marin.

Astăzi, zâna și-a mutat biroul acasă. Niciun sacrificiu nu este prea mare atunci când îți iubești copilul. Chiar dacă a renunțat la emisiunea care a consacrat-o, Andreea este cea mai fericită…

Și asta se întâmplă și astăzi. Am continuat, am lăsat acest obicei, să spun așa, să meargă mai departe. În clădirea în care astăzi locuiesc noi suntem aici în partea de locuință, însă la ultimul etaj sunt birourile și echipa mea”, a precizat Andreea Marin.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed