Home Stiri Andreea Marin spune ce părere are despre Radu Ștefan Bănică, după ce au prezentat un eveniment împreună

Andreea Marin spune ce părere are despre Radu Ștefan Bănică, după ce au prezentat un eveniment împreună

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 316 views 3 minute timp de citit
  • Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică au prezentat împreună un eveniment, Gala Atipic Beauty 2022.
  • Prezentatoarea are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia și consideră că va avea parte de o carieră strălucită.
  • Andreea Marin a vorbit deschis despre impresia pe care acesta i-a lăsat-o.

Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior, au prezentat un eveniment împreună. Andreea Marin a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia, fiind foarte impresionată de comportamentul pe care l-a avut.

Mai mult decât atât, în cadrul unui interviu, aceasta a vorbit despre impresia pe care i-a lăsat-o și a declarat că este convinsă că băiatul va ajunge unde și-a propus din punct de vedere profesional.

Ce spune Andreea Marin despre fiul lui Ștefan Bănică Junior?

„Bineînțeles, a dovedit o prezență scenică demnă de aplauzele primite, e talentat și serios, va deveni un actor foarte căutat, așa văd eu lucrurile, cu experiența mea ca producător și om de TV. Sunt mândră de el și nu sunt subiectivă deloc când spun asta. Nu cooptez pe nimeni dacă nu se ridică la nivelul cerut în proiect. Iar Violeta și Adrian mi-au fost alături ca întotdeauna, suntem o familie și e firesc să ne susținem reciproc. Ei sunt dragostea și motivația mea de a merge înainte.

Îl iubesc nespus, a evoluat tare frumos, e crescut cu mult bun-simț, este un tânăr educat și cu picioarele pe pământ, un om frumos și bun. A existat întotdeauna o relație caldă și frumoasă între noi, încă de când era de-o șchioapă, nu e cazul, însă, să intru în intimitatea relației noastre, o păstrez pentru sufletul nostru”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Prezentatoarea a spus că a fost înșelată de către Ștefan Bănică Junior

Andreea Marin a recunoscut faptul că a suferit foarte mult în momentul în care a aflat că este înșelată. Cu toate acestea, prezentatoarea a reușit să depășească momentul dificil și consideră că a învățat lecții importante de pe urma lui.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior a declarat că durerea infidelității se simte foarte puternic, însă niciun divorț nu este un capăt de lume și sfătuiește toate persoanele care nu se înțeleg să divorțeze, dacă sunt căsătorite sau să se despartă, dacă nu există niciun act care să le lege…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies