Home Stiri Andreea Marin, victima ironiilor lui Ștefan Bănică

Andreea Marin, victima ironiilor lui Ștefan Bănică

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 693 views 2 minute timp de citit

În timp ce filma pentru emisiunea X Factor, la care participă în calitate de jurat, artistul și-a adus aminte de fosta sa soție, Andreea Marin, și a făcut o remarcă mai acidă.

Totul s-a întâmplat în momentul în care o concurentă a intrat pe scenă. Așa cum este normal, juriul a pus câteva întrebări și, după ce au discutat puțin, Bănică și-a adus aminte de Andreea Marin, dar și de emisiunea pe care în urmă cu mulți ani a prezentat-o la TVR 1.

La un moment dat, artistul i-a spus fetei că nu îi poate face nicio surpriză, deoarece nu este de la emisiunea Surprize, Surprize, acest lucru fiind spus cu zâmbetul pe buze, tocmai pentru a da de înțeles că remarca sa a fost una intenționată.

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică, spunând că au rămas în relații bune, doar de dragul copilului.

„Comunicăm mereu spre binele ei. E foarte important să fim pe aceeași lungime de undă. (…) Doi oameni pot fi buni, fiecare dintre ei, dar să nu găsească un numitor comun. La început te atrage celălalt, dar pe parcurs vezi că principiile de viață nu duc spre același orizont. După ce ai luptat să repari ce era de reparat, adică nu trebuie să renunți. Nu poți să abandonezi vasul la primul val. (…) Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască, fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat”, a spus aceasta…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies