Home Stiri Andreea Marin vorbește despre al doilea copil

Andreea Marin vorbește despre al doilea copil

autor Buinoschi Andreea
143 vizualizari

Andreea Marin vrea să devină mamă a doua oară. Vedeta a declarat că ea și iubitul său nu neagă această posibilitate, iar sentimentele pe care le are o mamă pentru copilul său sunt foarte puternice. Andreea și Adrian Brâncoveanu, iubitul său, au discutat de mai multe ori despre apariția unui copil și s-au dovedit a fi foarte încântați de idee.

„Ai mai avea răbdare cu un nou copil, să o iei de la capăt cu un bebeluș?”, a fost întrebarea primită de prezentatoarea de la TVR 2. „Da, de ce nu? E cea mai frumoasă perioadă din viața unei mame. Nu e ușor, dar nici o povară. Iubirea pentru copilul meu e mai presus de orice”, a răspuns Andreea, conform celor de la click.ro.

Într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță, Adrian Brâncoveanu, iubitul acesteia, a spus că își dorește foarte tare un copil, dar și că aceasta este menirea oricărui om. „Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred că e dorința fiecărui om să procreeze. Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred că e dorința fiecărui om să procreeze”.

Andreea Marin are o relație foarte frumoasă cu fiica sa, fiind alături de ea în orice moment. Acest lucru a fost motivat de trecerea în neființă a mamei sale, care a făcut-o să se maturizeze și să vadă relațiile de familie cu alți ochi. „În primul rând, m-am maturizat peste noapte. Am fost nevoită să am grijă de sora mea, chiar şi de tata, la acea vreme. A trecut, la 38 de ani, câţi avea atunci, printr-o experienţă dureroasă şi foarte grea. A rămas tată şi mamă, în acelaşi timp, pentru două fetițe. Nu a fost uşor. Aşa că maturizarea bruscă a dus la pierderea unei părţi importante din copilăria mea”, a mărturisit Andreea pentru adevarul.ro…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies