Home Stiri Andreea Marin vorbește despre reacțiile adverse suferite în urma vaccinării: „Dureri puternice de mușchi”

Andreea Marin vorbește despre reacțiile adverse suferite în urma vaccinării: „Dureri puternice de mușchi”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 647 views 2 minute timp de citit

Andreea Marin se numără printre persoanele publice din România care au ales să se vaccineze împotriva coronavirusului. Aceasta s-a vaccinat cu AstraZeneca și, în cadrul unei emisiuni TV, a vorbit despre reacțiile adverse cu care s-a confruntat.

Din fericire, fosta soție a lui Ștefan Bănică junior nu a fost imunizată cu vaccinul din lotul care a creat probleme, însă acest lucru nu înseamnă că a scăpat ușor. Prezentatoarea s-a confruntat cu reacții adverse și, timp de câteva zile, a trebuit să stea la pat, lucru ce nu îi stă în fire.

„Nu a fost chiar o plăcere, nu mă așteptam să am reacția asta. Am avut două zile de stat în pat și eu stau în pat doar legată. Am avut dureri puternice de mușchi, de sus până jos, fără temperatură. Am făcut controversatul vaccin, dar nu din acel lot. E normal să ne punem întrebări, să ne gândim la toate, dar am decis că voi face și a doua rundă. Dacă zicem cât mai mulți «nu», s-ar putea să nu ne fie bine împreună.

Fiica mea a avut o formă ușoară, s-a izolat și am stat total separate. Ne-am testat și noi de multe ori însă am ieșit negativ. Violeta a luat virusul din afara casei. Din fericire, ea are o mică garsonieră, cu tot ce îi trebuie, în casă, și s-a putut izola. Era chiar între Crăciun și Revelion și i-am pus un brăduț la ușă. Ba chiar am găsit o chestie din plastic cu care am izolat intrarea, ca să poată deschide ușa ei și să vadă brăduțul. A fost dificil pentru că am comunicat despărțiți, a trebuit să se descurce singură, să își ia pastilele, însă a fost foarte ascultătoare. Cred că fiecare generație are de învățat lecțiile ei”, a spus Andreea Marin în cadrul interviului acordat pentru Exclusiv VIP…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies