HomeStiri Mondene Andreea Popescu, despre fiul său: „De fiecare dată vrea la icoanele de pe perete”

Andreea Popescu, despre fiul său: „De fiecare dată vrea la icoanele de pe perete”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 937 views
screen-18.33.23[10.04.2019] in Stiri Mondene

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a devenit mamă pentru prima dată în vara anului 2018, iar de atunci lumea sa și a soțului său, Rareș Cojoc, se învârte în jurul băiețelului lor, pe nume Ioachim, dar și a religiei. De când a părăsit showbizul, Andreea Popescu s-a îndreptat mult către Dumnezeu.

screen-18.33.23[10.04.2019] in Stiri Mondene

Recent, frumoasa brunetă a dezvăluit la ce se ruga în perioada în care era însărcinată și a mărturisit că rugăciunile i s-au îndeplinit, iar băiețelul ei este atras de lucrurile creștinești.

„«Prima primăvară cu tine»

Când eram însărcinată, mă rugam zilnic la Dumnezeu ca Ioachim să fie bun, iubitor, bland, cuminte, darnic, smerit, iubitor de Dumnezeu și de aproapele.

Ce pot observa până acum la Ioachim este ca multe dintre ele le are; este bun, blând, iubitor şi cuminte, dar ştiu că le va împlini şi pe celelalte, pentru ca nicio rugăciune nu este mai mare decât cea a mamei și nicio rugăciune nu este ascultată aşa cum este ascultată rugăciunea mamei”, a scris Andreea Popescu pe pagina sa de Instagram.

Andreea Popescu este impresionată deseori de fiul său, iar de curând acesta a început să reacționeze într-un mod inedit atunci când vede icoane.

„De fiecare dată vrea la icoanele de pe perete. De fiecare dată când vede icoana cu Maica Domnului, aşa de mult râde de parcă ar cunoaşte-o. Copiii, fiind ca şi îngerii, pentru că ei sunt fără de păcat până la vârsta de șapte ani, după cum spun Sfinţii Părinţi, ei ajung să vadă ceea ce noi nu mai putem vedea.

Iar la maturitate Dumnezeu îngăduie ca pruncii să uite, ca să nu se mândrească. Ioachim, odată la Sfânta Liturghie, stătea și se uita la altar și atât râdea și se uita ba în sus, ba în jos şi chiuia, după care rămânea uimit, după iar râdea şi se minuna. Numai Dumnezeu ştie ce vedea el acolo. #Ioachim #orthodox#love”, a scris bruneta la o altă postare, tot pe contul său de Instagram…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed