Andreea Raducan a adus pe lume o fetita superba. Ce nume va purta micuta?

Share

Andreea Răducan a devenit mamă. În cursul zilei de luni, 25 septembrie 2017, fosta gimnastă de aur a României a adus pe lume o fetiţă sănătoasă care a primit nota zece la naştere.

Andreea Raducan a adus pe lume o fetita superba. Ce nume va purta micuta (3)

La începutul lunii, Andreea Răducan a oferit un interviu revistei OkMagazine în care declara că nu ştie ce nume să îi pună micuţei, şi că aşteaptă un semn de la ea, dar ştie sigur că va avea un nume de Sfânt.
„Aici avem o mică dilemă, pentru că oricât ne-am gândit şi am analizat ce sărbători sunt în luna septembrie, Sf. Maria, Sf. Ana, nu ştim ce nume să alegem. În schimb, i-am spus celei mici că, dacă vrea să-şi aleagă singură numele, să vină să-mi dea un semn, un vis…”, a declarat Andreea Răducan.

Dacă ar fi să luăm în seamă ceea ce declara Andreea înainte să nască, cum că aşteaptă un semn de la micuţa ei dacă vrea să-şi aleagă numele, atunci ar trebui să se numească Eufrosina, căci pe data de 25 septembrie se sărbătoreşte această Sfânta Cuvioasă.

Andreea Raducan a adus pe lume o fetita superba. Ce nume va purta micuta (2)

Cert este că fetiţa Andreei Răducan a surprins pe toată lumea pentru că a venit pe lume puțin mai devreme decât era plănuit. Tânăra mămică a declarat că micuţa ei a fost foarte cuminte pe toată durata sarcinii şi este foarte bucuroasă că şi-a putut face munca de Preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică…

Andreea Raducan a adus pe lume o fetita superba. Ce nume va purta micuta 4
„Este atât de cuminte şi a auzit atâta despre gimnastică în acest an, pentru că a fost prezentă şi la Campionatul European de Gimnastică! Mi-a permis să-mi pot urma programul peste ceea ce mă aşteptam iniţial. La un moment dat, pe la cinci luni, m-am simţit uşor mai împrăştiată, dar am rezistat destul de bine. Mă mai întrebau fetele dacă nu mi-a fost rău, dacă n-am avut stări de somnolenţă… Păi, oi fi avut, dar cine a mai avut timp să le bage în seamă? Aşa că i-am mulţumit celei mici, şi eu, şi tati îi spunem în fiecare seară cât de mult o iubim şi cât de mult o aşteptăm, doar ca să stea acolo în burtică să crească frumos, să aibă răbdare şi să vină la timp. Având şi o sarcină fără probleme, nici nu-mi propusesem să stau acasă. Acum, poate am exagerat, mai ales în ultima perioadă, dar vreau să ştiu că las lucrurile în ordine”, declara Andreea Răducan la începutul lunii septembrie pentru OkMagazine.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news