Andreea Raicu a spus care a fost motivul pentru care a plecat din lumina reflectoarelor

Share

Big Brother şi Megastar au fost câteva dintre proiectele televizate cu ajutorul cărora Andreea Raicu a ajuns la milioane de oameni. Cu toate că avea o carieră de invidiat în televiziune, aceasta a decis să plece şi, în cele din urmă, a spus că nu se mai regăsea în acest format.

„Mi-e dor de o televiziune în care pot să contribui. Acum, cu pandemia, nu am avut mai mult timp, din contră, pentru că, având un business de care a trebuit să mă ocup, a trebuit să găsim alte moduri decât cele pe care noi le planificasem să putem să susținem businessul și să creștem și să ne meargă bine. Drept pentru care am muncit mai mult decât am muncit înainte de pandemie. Mi-a luat un an să termin cartea”, a declarat Andreea Raicu, conform celor de la cancan.ro, într-un interviu.

Mai mult decât atât, pe blogul său, aceasta a spus că experienţele din India au ajutat-o foarte mult să se cunoască mai bine pe sine şi să se dezvolte, iar ţara din Asia i-a adus liniştea de care avea atâta nevoie.

„Cinci ore de meditație pe zi, liniște și mult somn m-au ajutat să îmi găsesc liniștea pe care o cam pierdusem în ultima vreme. În toată agitația, uitasem cât de binefăcătoare e tăcerea. De-abia când am regăsit-o, am înțeles că nu o mai aveam.

Tăcerea e ceva de care nu numai că am fugit toată viața, dar, acum șapte ani, când am ales primul curs în care urma să nu vorbesc nimic, perspectiva mi se părea de-a dreptul înfricoșătoare. Cele cinci zile au fost un dar minunat care m-au făcut să mă simt mult mai bine, mai liniștită, mai relaxată, mai empatică, mai răbdătoare, mai puțin grăbită, mai conectată cu mine și mai puțin interesată de Social Media”, a mai spus aceasta pe blogul său…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news