HomeStiri Andreea Raicu, declarații dureroase despre fostele relații: „Mi-au făcut viața grea”

Andreea Raicu, declarații dureroase despre fostele relații: „Mi-au făcut viața grea”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 800 views 3 minute timp de citit

Andreea Raicu a trecut prin foarte multe schimbări de-a lungul timpului și, de curând, în cadrul unei emisiuni televizate, a vorbit despre diferențele care au apărut în viața sa în ultimii ani.

„Multă vreme am crezut că totul vine din exterior, dar, cu timpul am aflat că lucrurile stau diferit. O femeie frumoasă are încredere în ea, s-a descoperit și acceptă orice se întâmplă cu ea. Trăim într-o lume în care uităm să fim feminine, feminitatea este darul cel mai de preț pe care l-am primit. Cosmeticele contează, cumva, 30%. Mă simt mult mai frumoasă ca acum 10 de ani.

12Nu mai caut perfecțiunea pe care am căutat-o și am promovat-o. Nu puteam să ies pe stradă fără să fiu impecabilă, credeam că o să îmi aducă acest lucru iubirea celor din jur. E important să înțelegem că suntem noi și când avem cearcăne, dar și când suntem machiate mai frumos. În momentul în care vezi femei care nu au niciun rid, te frustrează.

Contează mult partenerul, familia și mediul în care lucrăm. Dacă ai un partener care te critică tot timpul, o să ai impresia că tot timpul este ceva în neregulă cu tine.

13Relațiile nu au eșuat, sunt recunoscătoare pentru relațiile care mi-au făcut viața grea. Datorită lor, am început să caut ce era în neregulă cu mine. Eram incompletă, căutam mereu perfecțiunea. Nu este despre exterior, este doar despre interior. Nu avem senzația că suntem îndeajuns de bune ca să merităm iubire.

Nimeni nu ar trebui să nege toate traumele și toate rănile. Ele au fost mecanisme de apărare. M-au ajutat ca și copil să ajung în niște locuri. În momentul în care ești adult, aceste mecanisme nu te mai ajută, te încurcă.

14Atunci când am scăpat de povara perfecțiunii, mi-am câștigat libertatea. Îmi dau voie să greșesc. Sunt foarte bine acum. Când mă simt copleșită, mă retrag.

Am nevoie să închid ochii, să înțeleg ce se întâmplă, care sunt nevoile. (…) Puneam presiune pe mine când lucram în televiziune. Erau paparazzi, pe atunci nu era social media. Am dus o muncă istovitoare ca să fiu perfectă”, a spus aceasta în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed