HomeStiri Mondene Andreea Raicu, destăinuire dureroasă: „Nu am avut cea mai bună relație cu tatăl meu”

Andreea Raicu, destăinuire dureroasă: „Nu am avut cea mai bună relație cu tatăl meu”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Andreea Raicu, destainuire dureroasa „Nu am avut cea mai buna relatie cu tatal meu” - 1 in Stiri Mondene

Deși o vedem mereu cu zâmbetul larg și are o atitudine optimistă, Andreea Raicu, în vârstă de 41 de ani, nu a avut întotdeauna experiențe plăcute în viața sa.

Recent, a scris pe blogul său lucruri pe care nu le-ar fi bănuit nimeni, ce au legătură cu modul în care se înțelegea cu tatăl său. Cei doi nu au avut o relație prea bună, după cum a recunoscut chiar frumoasa brunetă.

„Nu am avut cea mai bună relație cu tatăl meu, cu toate că în copilărie, că mai toate fetițele, eram iremediabil «îndrăgostită» de el. Mi se părea frumos, inteligent, atotcunoscător, cum pare orice adult unui copil…

… Mi-ar fi plăcut să simt asta de la tatăl meu, să știu că sunt importantă și că mă iubește indiferent de ceea ce am făcut. Mi-aș fi dorit să știu că este mândru de mine și de realizările mele și să știu că va fi lângă mine chiar dacă erau momente în care poate nu îmi ieșeau lucrurile.

Andreea Raicu, destainuire dureroasa „Nu am avut cea mai buna relatie cu tatal meu” - 2 in Stiri Mondene

Dar el nu a știut să o facă, și nu pentru că nu mă iubea, din contră. Din atât de multă dragoste, pe care nu știa cum să mi-o arate, își dorea să mă motiveze cât mai mult, să fiu cât mai bună. A reușit, dar a lăsat și urme, o presiune care m-a urmărit continuu și cu care uneori mă mai lupt și în ziua de azi și pe care pot să o recunosc atât de bine și la alte fete care au trăit experiențe similare”, a scris Andreea Raicu.

Aceasta a precizat și faptul că după decesul tatălui său, în urmă cu circa 17 ani, obișnuia să își caute parteneri de viață care să semene cu acesta.

„Când nu a mai fost, am proiectat acesta dorință și asupra partenerilor mei de viață, pe care i-am căutat să fie că tata, pentru că așa fac fetele care au probleme nerezolvate din copilărie… Își caută partenerii sau situații care să le fie familiare.

Așa că am căutat mereu să lupt pentru dragostea lor, așa cum făceam pentru a primi dragostea tatălui meu. Când o primeam pur și simplu, mult prea ușor, nu știam ce să fac cu cea. Mi se părea că nu e reală, autentică, pentru că nu luptasem prea mult pentru ea, nu luptasem suficient.

Știam că pentru a primi dragostea adevărată trebuie să muncesc. A durat mult să înțeleg de ce nu mă atrăgeau sau chiar mi se păreau plictisitori băieții care îmi arătau acel suport necondiționat și dragostea atât de ușor.

Ajungeau să fie prietenii mei cei mai buni și niciodată posibili iubiți. A durat însă și mai mult să pot să schimb acest patern bolnăvicios care se perpetuă încă din copilărie”, a mai scris aceasta.

„Tot ce mi-aș fi dorit de la tata era să îmi spună că este mândru de mine și de cine sunt și că mă iubește indiferent de orice. Probabil că asta ar fi oprit luptă mea continuă de a-i câștiga dragostea…

Au trecut anii și am început să muncesc în televiziune, să câștig premii, să fiu admirată și apreciată. Știam că este mândru de mine, dar nu a știut să o arate, iar eu indiferent de ce făceam sau obțineam, în raport cu el rămâneam aceeași fetiță care tânjea după dragostea lui”, a conchis Andreea Raicu.

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed