Home Stiri Andreea Raicu, dezvăluiri despre viața personală: „Am ajuns la 41 de ani și…”

Andreea Raicu, dezvăluiri despre viața personală: „Am ajuns la 41 de ani și…”

autor Negriu Elena
56 vizualizari

Andreea Raicu obișnuiește să le împărtășească fanilor prin intermediul blogului său anumite aspecte care țin de viziunea asupra vieții și lecțiile pe care le învață din experiențele prin care trece.

Viața sa amoroasă a fost mereu în prim-planul presei de scandal. Aceasta a avut relații în special cu bărbați celebri, cum sunt Tudor Chirilă, Cristian Chivu, Horia Tecău. De ceva timp însă nu mai are un partener și se axează pe dezvoltarea personală, pe echilibrul interior. De curând, frumoasa brunetă și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri surprinzătoare. Andreea a reușit să identifice care au fost greșelile pe care le-a făcut în relații și care au contribuit la încheierea acestora, oferind totodată sfaturi persoanelor care se confruntă cu situații similare cu cele prin care a trecut ea.

„Am ajuns la 41 de ani și chiar am experimentat multe și am învățat lecții prețioase, uneori cu prețul unor lacrimi sau frustrări, alteori cu darul liniștii care a urmat după ce am văzut adevărul și mi-am găsit calea.

  1. Nu am știut să am răbdare

Am fost mereu un om impulsiv și lipsit de exercițiul răbdării și acest lucru mi-a afectat relațiile (între timp, viața, prin experiențele ei mai puțin delicate, m-a învățat cât de importantă este această calitate deseori subestimată). Răbdarea era pentru mine o calitate care de cele mai multe ori mă încurca și pe care nu o înțelegeam pe deplin. Însă cu răbdare poți rezolva atât de multe, nici nu îți poți închipui, chiar și cele mai imposibile lucruri. Așa că lucrați la asta pentru că s-ar putea să fie cheia unei relații care înflorește, în loc să se ofilească și să se încheie.

  1. Mi-am dorit întotdeauna să îl schimb pe cel de lângă mine

Îmi plăcea, dar parcă mai avea nevoie de niște ajustări. Și în multe relații am dus această luptă, până când am înțeles că este o nebunie. Fiecare om este așa cum este. Poți să îi comunici ce te deranjează și rămâne la latitudinea lui dacă vrea/poate să schimbe acel lucru. Plus că nici mie nu mi-a plăcut să încerce cineva să mă schimbe. Nimeni nu vrea să fie într-o relație cu cineva care nu îl acceptă pentru ceea ce este și îi dă mereu de înțeles că e ceva în neregulă cu el.

  1. Mi-am afișat nevoia de independență cu duritate

Eram femeia aia care spunea sus și tare, ori de câte ori avea ocazia, că nu are nevoie de nimic de la nimeni, în special de la bărbați. Am fost învățată să mă descurc singură și să nu primesc niciodată ceva ce cred că nu merit. Am făcut mulți bărbați să se simtă prost pentru că nu i-am lăsat în niciun moment să creadă că am nevoie de ei. (…)

  1. N-am înțeles că într-o relație sunt trei entități

Eu, el și noi; drept pentru care nu înțelegeam nevoia celuilalt pentru timp, spațiu și activități doar pentru el. «Aș vrea să fac ceva împreună cu prietenii mei» pentru mine era «Nu te iubesc și nu vreau să stau cu tine».

  1. Ani la rândul cariera mea a fost pe primul loc

Întotdeauna am văzut cariera ca pe un lucru stabil, un lucru care, indiferent ce se va întâmpla, va fi acolo și va fi lângă mine, cu mine și mă va ajuta. Cariera nu te poate trăda niciodată, îmi spuneam eu (….)” – este o parte din mesajul scris aceasta…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!