Home Stiri Andreea Raicu, mărturisiri neaşteptate: „Au fost mulţi ani în care trăiam într-o imagine pe care oamenii o voiau de la mine!”

Andreea Raicu, mărturisiri neaşteptate: „Au fost mulţi ani în care trăiam într-o imagine pe care oamenii o voiau de la mine!”

autor Elena Yvette
129 vizualizari

Deşi toată lumea o crede o femeie puternică, se pare că Andreea Raicu a trecut prin momente extrem de dificile. Iar aceasta este şi cauza pentru care s-a apucat de traininguri motivaţionale, în acest fel vedeta propunându-şi să ajute şi alţi oameni aflaţi în situaţia sa.

andreea raicu

„Aşa cum am mai spus, am avut un moment în care îmi doream să dispar. Au fost mulţi ani în care nu mi-a fost bine şi în care trăiam într-o imagine pe care oamenii o voiau de la mine. Momentul în care mi-a fost foarte greu a fost confruntarea cu mine, pentru că noi încercăm să fugim de noi. Când faci pace cu tine, nu mai ai nicio problemă să te duci să le spui în faţa oamenilor. Viaţa m-a dus în această zona, în fiecare lună organizez conferinţe motivaţionale. Ajut oamenii prin experienţele mele.

În ultima vreme am hotărât să fac lucrurile într-o altă manieră, am fost la traininguri şi mi-am luat certificări. Sunt mulţi oameni care cred că meditaţia ţine de o religie. Nu e adevărat. Oricine poate să mediteze”, a povestit ea.

„Eu am făcut meditaţii în India, într-un resort, în mijlocul unui parc imens în care aveam toate facilităţile vieţii de zi cu zi. Meditaţiile încep la 6 dimineaţa, din oră în oră, până la ora 11. Meditaţia înseamnă să nu faci nimic şi să nu te gândeşti la nimic. Să nu îţi mai faci griji, să nu mai judeci… E important ca meditaţia să fie în fiecare zi, ca la sală.

Nu trebuie să mergi tocmai până în India. Schimbarea se poate face oriunde, trebuie doar să vrei cu adevărat asta. Îmi doresc foarte tare să influenţez cât mai mulţi oameni…”, a mai spus Andreea Raicu.

Sursa foto: facebook.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies