Home Stiri Andreea Raicu, traumatizată din cauza modului în care arăta

Andreea Raicu, traumatizată din cauza modului în care arăta

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 670 views 2 minute timp de citit

Nu puțin timp, Andreea Raicu s-a confruntat cu o stimă de sine scăzută din cauza complexelor pe care le avea din cauza înfățișării sale fizice. Cu toate că, atunci, a suferit foarte mult, acum, la vârsta maturității, a înțeles cum stau lucrurile și vede situația cu totul și cu totul diferit.

„Eu, evident, mă uitam la modelele de pe copertă şi mă gândeam că uite, eu am cearcăne, pungi sub ochi, şoldurile mele nu sunt la fel de subţiri ca ale lui Naomi Campbell. Îmi creasem un standard de frumuseţe şi trebuia să mă raportez la el. Cel puţin la pubertate, când se produc tot felul de transformări, chiar nu consideram că sunt frumoasă deloc”, a spus Andreea pentru cei de la Ok Magazine.

„O, Doamne Dumnezeule! Mi se spunea că sunt schiloadă, apoi că am buzele prea mari, apoi că am genunchii prea mari. Când am crescut, chiar mi se părea că am genunchii şi şoldurile prea mari, nu-mi plăceau cearcănele şi pungile de la ochi. Cu buzele a fost absolut îngrozitor”, a mai declarat aceasta.

Andreea Raicu a primit diferite porecle

„«scheleţel» îmi mai spuneau. Nu am cum să uit cuvintele, mi-au marcat copilăria şi adolescenţa. Băieţii, în special, mă chinuiau. Băieţeii, când vor să-ţi arate afecţiunea, te trosnesc. Ei bine, m-au chinuit foarte mult. Un băieţel nu poate să admită că te place, nu poate să vină să-ţi spună «uite, ia o floare!». Nu, vine şi-ţi spune «uite, scheleţel».

Mi-a fost foarte frică să fac modificări la faţă, pentru că m-am gândit că ar putea să iasă prost. Cred că nu mi-am dorit atât de mult asta, de fapt. Una e să corectezi, alta e să modifici. Sunt lucruri pe care am vrut să le corectez, dar, când a fost vorba de modificat, nu am făcut-o”, a mai spus aceasta, conform viva.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies