Home Stiri Andreea Raicu vorbeşte deschis despre depresia cauzată de tatăl ei

Andreea Raicu vorbeşte deschis despre depresia cauzată de tatăl ei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 869 views 3 minute timp de citit

Andreea Raicu este una dintre vedetele din ţara noastră care au decis să nu se ascundă, ci să vorbească în mod deschis despre boala de care au suferit, depresia. Potrivit spuselor sale, chiar tatăl ei a fost cel care a adus-o în această stare, fiind un părinte foarte exigent.

„În general, copiii îşi fac poveşti atunci când nu le place ce li se întâmplă în viaţă. Poveşti cu care cresc şi pe care le consideră realitatea. Sunt, uneori, lucruri mici care te pot afecta pe viaţă. Cuvinte pe care părinţii ţi le spun… Tatăl meu era exasperat că, fetiţă fiind, eram extrem de preocupată de modă şi de cum arăt. I-a spus mamei că nu o să se aleagă nimic de mine şi că toată viaţa va trebui să existe cineva care să aibă grijă de mine, pentru că eu nu o să fiu în stare. Aşa că nu am vrut să primesc ajutor de la bărbaţi, pentru că ar fi însemnat că tata ar fi avut dreptate. Tata, care era un om extrem de deştept, îmi spunea că este o ruşine să spui că nu ştii. În momentul în care am învăţat că este normal să spui că nu ştii, am scăpat de o presiune fantastică”, a spus Andreea Raicu.

„Am fost dezamăgită toată viaţa de oameni. Dar dezamăgirea se produce şi cu acordul nostru. Oamenii nu fac lucruri ca să ne rănească, ci pentru că aşa ştiu ei să le facă. În momentul în care ajungi să ai echilibrul necesar, conştientizezi că acţiunile fiecărui om spun ceva despre el, nu despre tine. Cred că oamenii care nu pot oferi dragoste, grijă sau atenţie nu ştiu ce înseamnă, pentru că nu le-au primit.

Îmi era foarte frică să greşesc. Era acea presiune pe care o puneam pe mine de a fi perfectă. Şi este o capcană. În primul rând, perfecţiunea nu există. Şi doi, este autodistructivă. Perfecţiunea ţine de felul în care noi ne dorim să fim percepuţi de cei din jur. Când îţi este frică să greşeşti, nu vei vrea să încerci lucruri noi. Te frustrezi foarte tare şi eşti stresat de faptul că, dacă ai face ceva nou, ai greşi şi nu ai fi acceptat şi iubit. Aceasta este cea mai mare dorinţă a nostră: să fim acceptaţi, să aparţinem şi să fim iubiţi”, a spus vedeta pentru aceeaşi sursă…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies