HomeStiri Mondene Andreea și Cabral Ibacka au împlinit opt ani de căsnicie

Andreea și Cabral Ibacka au împlinit opt ani de căsnicie

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 996 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Andreea-si-Cabral-Ibacka-au-implinit-opt-ani-de-casnicie.jpeg

Andreea (33 de ani) și Cabral Ibacka (41 de ani) reprezintă unul dintre cele mai puternice și admirate cupluri din showbizul românesc. Aceștia tocmai au aniversat opt ani de căsnicie și au marcat cu mult umor, după cum le este stilul caracteristic, acest eveniment cu totul special din viața lor.

Andreea si Cabral Ibacka au implinit opt ani de casnicie in Stiri Mondene

Cei doi și-au obișnuit fanii cu tachinări și declarații încărcate de umor și ironie pe care și le fac reciproc. Deși nu se consideră un cuplu ideal și au avut și ei momente dificile de-a lungul anilor, cei doi se iubesc enorm și nu ratează ocazia de a face public acest aspect.

Cabral a oferit un interviu pentru okmagazine.ro, în cadrul căruia a povestit despre cei opt ani de căsnicie și doisprezece de relație cu Andreea.

„S-au făcut opt ani de când am făcut femeie serioasă din ea. Ani perfecți? Departe de aşa ceva. Fiecare cu greşelile lui. Plus rateurile comune… împreună.

Au încercat mai mulţi «să ne vândă» drept cuplul perfect. Am râs. Departe de aşa ceva. Nici nu ne-am propus… şi oricum nu reuşeam. S-au făcut opt ani. Mă rog, 12 împreună… dar opt de când m-am înduplecat şi i-am dat numele meu. Îţi zic… mare onoare”,  a spus Cabral.

„O iubesc tare pe creștina asta. În felul meu ciudat, imperfect, cu greşeli şi rateuri… o iubesc tare mult. Nici nu prea înţeleg de ce, că-i acră şi ciufută, încăpățânată şi avântată, prea harnică şi mult prea ambițioasă… dar asta e, m-am pricopsit cu ea. Opt ani”, a adăugat acesta…

Andreea și Cabral Ibacka au împreună o fetiță care a primit numele Namiko, ce a venit pe lume la sfârșitul anului trecut. Cabral mai are o fată, Inoke, în vârstă de 17 ani, din prima sa căsnicie, cu Luana Ibacka. Inoke a fost cea care a ales numele surorii sale vitrege.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed