Home Stiri Andreea Tonciu îi dă replică Oanei Zăvoranu: „Cum poți să judeci o persoană, când tu ești mai grav?”

Andreea Tonciu îi dă replică Oanei Zăvoranu: „Cum poți să judeci o persoană, când tu ești mai grav?”

autor Buinoschi Andreea
177 vizualizari

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a luat-o la rost și pe Andreea Tonciu. Actrița s-a legat de aspectul său fizic, făcând referire la forma nasului pe care o avea în urmă cu mai mulți ani, până să își facă o intervenție chirurgicală. Acum, Andreea Tonciu a reacționat, supărată din cauza cuvintelor care i-au fost adresate.

„Sunt foarte siderată de anumite persoane, oameni, femei bărbați care nu au ce sa facă și își pierd timpul dând niște comentarii foarte urâte. Mă judecă, îmi vorbesc foarte urât și eu chiar nu-i înțeleg pe oamenii ăștia. Nu au loc de muncă, nu au ce face, cum poți să judeci o persoană, când tu ești mai grav?!

Ce ați face dacă n-ar exista Andreea Tonciu? Tonciu e șmecheră și Tonciu o să fie șmecheră toată viața ei. Pe mine, efectiv, nu mă interesează ceea ce spuneți, sunteți penibili când judecați o femeie.

Mie mi-ar fi rușine. Nu pot să mă prefac, n-aș putea în viața mea să fiu o prefăcută. Ce înseamnă asta? Nu realizați ce se întâmplă?”, a spus Andreea Tonciu.

În mijlocul acestei veri, fina Anamariei Prodan a declarat că este posibil să fie însărcinată pentru a doua oară, dar a spus și ce ar face dacă soțul ei ar înșela-o.

„Dacă mă înșală soțul meu, e greu să spun că o să-l părăsesc, pentru că ne leagă un copil. Dacă vreodată aud că umblă cu vreuna, eu bag divorț direct și mă recăsătoresc cu un turc.

Astăzi, mă simt cât de cât bine, dar de vreo două săptămâni nu sunt în apele mele. Am stări de vomă, amețeli și, stând în pandemie prea mult, am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea. (…) Exact cum eram cu Rebeca. Dimineața am sărit de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu, fiind foarte energică, mi-am pus semne de întrebare. Urmează să-mi fac testul în câteva zile”, a declarat aceasta în cadrul unei emisiuni televizate…

Sursa

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..