Home Stiri Andreei Bănică i s-a făcut rău în parc. Iată cine i-a sărit în ajutor!

Andreei Bănică i s-a făcut rău în parc. Iată cine i-a sărit în ajutor!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 680 views 2 minute timp de citit

Andreea Bănică și cei doi copii ai săi au luat cu asalt parcul Herăstrău, pentru o plimbare cu bicicleta.

Îmbrăcată într-o rochiță roz, subțire, și alături de cei doi copii, Andreea a vrut să profite de gradele din termometru, dar și de vremea frumoasă, și a plănuit o zi întreagă alături de copiii săi.

Cântăreața a ales o bicicletă mare, cu două locuri și patru roți, și a început să pedaleze, spre marea fericire a celor doi copii, Noah și Sofia Maria. A pedalat preț de câteva minute bune, copiii s-au distrat foarte tare, dar se pare că nu la fel au stat lucrurile și pentru Andreea.

Aceasta, din cauza căldurii și a oboselii, s-a dat jos de pe bicicletă și s-a întins pe iarbă, în spatele unei bănci, la umbra unui copac. Oamenii care erau în parc au observat-o și au început să își facă griji pentru starea sa de sănătate. Aceștia s-au apropiat de artistă, au întrebat-o cum se simte și au încercat să o ajute.

Însă, fetița sa, Sofia Maria, i-a sărit în ajutor imediat și a fost omul de bază pentru mama sa. Aceasta s-a dus la un chioșc din parc și a cumpărat o sticlă de apă rece. Cu toate că Andreea a luat câteva înghițituri, nu a reușit să își revină atât de repede și a avut nevoie de 30 de minute pentru a se putea ridica de pe iarbă.

Abia după ce au trecut cele 30 de minute, starea artistei a părut să se îmbunătățească. Aceasta i-a luat de mână pe cei doi copii ai săi și s-au îndreptat spre ieșirea din parc, acela fiind locul unde era parcată mașina…

Sursa

 

 

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies