HomeStiri Mondene Andrei Ștefănescu, dezvăluiri despre nunta Ginei Pistol

Andrei Ștefănescu, dezvăluiri despre nunta Ginei Pistol

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 745 views
Andrei Stefanescu, dezvaluiri despre nunta Ginei Pistol in Stiri Mondene

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase, dorite și de succes femei din țara noastră, dar își menține viața privată departe de ochii curioșilor.

Andrei Stefanescu, dezvaluiri despre nunta Ginei Pistol in Stiri Mondene

Deși nu a confirmat în mod oficial, aceasta a fost văzută deseori în prezența lui Smiley, iar persoane din anturajul celor doi susțin că au de mai mult timp o relație serioasă. Una dintre aceste persoane este cunoscutul artist Andrei Ștefănescu, ce a făcut, de curând, în cadrul emisiunii Star Matinal, declarații cu privire la posibilele planuri de nuntă ale blondinei.

Acesta a participat în emisiunea prezentată de Gina Pistol, Asia Express, în două sezoane, mai întâi în calitate de concurent, iar apoi, drept co-prezentator, iar cu această ocazie a putut observa mai bine anumite lucruri. Potrivit artistului, Gina Pistol este extrem de îndrăgostită de iubitul ei și nu este exclus să aibă în calcul nunta și un copil.

„Am stat mai mult împreună, echipele care am prezentat am stat mai mult împreună și ea este o fată care este îndrăgostită, se simte pe ea și este un moment foarte important în viața ei, simt că își dorește să facă un copil.

În vremurile astea, înainte poate avea o sclipire în ochi, poate era mai tristă, dar acum îți dai seama că tinerii stau mai mult pe telefon, îi trimiți lui iubi poze. Am văzut-o făcând asta, noi aveam acces la telefoane. Îți dai seama după cum privește telefonul, era mai mult cu partenerul, decât cu noi. Asta înseamnă foarte mult, pentru că sunt persoane care, nefiind căsătorite, sunt atente cu persoanele alea.

Când îi scrii în permanență, asta înseamnă că din sufletul tău pleacă foarte multă dragoste. Am văzut-o vorbind despre copil, își dorește să facă copil, a venit și vremea ei. Acum am văzut-o vorbind despre nuntă, ceea ce înseamnă că e o femeie iubită, o femeie iubită, matură, care nu se mai aruncă imediat…

Eu cred că este ceva foarte serios între ei, dar eu cred că nunta bate la ușă. Undeva se vorbește despre acest lucru. Copilul nu poți să ți-l plănuiești, e mai greu cu el… nunta e așa… spunem, facem nunta”, a spus Andrei Ștefănescu despre Gina Pistol.

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed