Home Stiri Andrei Ștefănescu spune ce relație are cu Liviu Vârciu în spatele camerelor

Andrei Ștefănescu spune ce relație are cu Liviu Vârciu în spatele camerelor

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 402 views 2 minute timp de citit

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori din țara noastră. Aceștia filmează împreună la foarte multe emisiuni și sunt chemați și pentru a prezenta diferite evenimente private.

Acum, Andrei Ștefănescu a făcut declarații despre relația care există între ei și în spatele camerelor de filmat.

„La «Prețul cel bun» este o atmosferă plăcută, pentru că facem oamenii fericiți și scopul nostru cam ăsta a fost, încă de când eu şi Liviu ne-am înţeles să facem o echipă. Ne-am propus încă de la început să facem oamenii fericiţi, să-i facem să râdă şi să se bucure alături de noi. Şi eu cred că despre asta este şi noua noastră emisiune de la Antena 1, «Preţul cel bun», a spus acesta pentru cei de la viva.ro.

Andrei Ștefănescu susține că Liviu Vârciu îi este ca un frate

„Relația mea cu Liviu este una foarte bună, atât în fața camerelor de luat vederi, cât și în spate, pentru că noi suntem nişte oameni foarte transparenţi. Sigur că, atunci când nu avem proiecte comune, ne vedem mai rar, pentru că proiectele comune ne țin împreună luni de zile, săptămâni întregi în care filmăm… Aşa că, în momentul în care încheiem un proiect, fiecare dintre noi îşi ia câte un răgaz de câteva zile, o săptămână-două în care stă cu familia, stă fiecare în liniștea lui.

Apoi, începem să ne sunăm, bineînțeles, vorbim despre tot felul de chestii, pentru că noi mergem la evenimente împreună, prezentăm evenimente și tot felul de alte lucruri în afară de proiectele de televiziune, iar, pe urmă, sigur că ne vedem, ne vizităm, mergem unul la celălalt. În ultima vreme, ne-am vizitat un pic mai rar, de când cu pandemia, dar, în mare parte, relația noastră este una foarte bună și în afara camerelor și a studiourilor”, a continuat artistul.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies