HomeStiri Mondene Adriana Bahmuțeanu și-a făcută o nouă operație estetică. Replică dură pentru cei care au criticat-o

Adriana Bahmuțeanu și-a făcută o nouă operație estetică. Replică dură pentru cei care au criticat-o

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 940 views
adriana-bahmuteanu in Stiri Mondene

Adrianei Bahmuțeanu pare să-i fi priit divorțul de Silviu Prigoană. După despărțire, vedeta s-a reinventat și și-a făcut mai multe intervenții chirurgicale.

andriana-bahmuteanu-si-facuta-o-noua-operatie-estetica-replica-dura-pentru-cei-care-au-criticat-o

După divorțul de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a acordat o mai mare atenție aspectului său. Vedeta a slăbit foarte mult și și-a făcut câteva operații estetice, pentru a-și corecta mici defecte. Ba mai mult, a început să frecventeze din ce în ce mai des saloanele de înfrumusețare, unde apelează la tratamente corporale pentru tonifierea și elasticitatea pielii, epilare definitivă, stilizarea sprâncenelor.

De curând vedeta și-a operat și buzele, iar mulți au spus că exagerează cu atenția pentru propriul corp, dar ea a avut grijă să le dea un răspuns elegant. Adriana Bahmuțeanu a spus că acesta este stilul ei de viață și că asta o face să se simtă bine.

„Da! Mă simt bine şi de aia mă plimb mult! Acum sunt la emisiune, dar mă duc şi la estetician, şi la tratamente corporale, mă duc şi la piaţă, la cumpărături, la film, la restaurant, la plimbare cu copiii sau prin oraş cu prietenii. Mă duc şi la dentist, mă duc şi la medicul de familie, sau cu căţelul la veterinar, şi la manichiură! Şi aş mai vrea să mă plimb măcar un weekend pe la munte sau măcar la un spa. Deci tot în mişcare! Vă spun toate astea, că umblu mult, pentru că unora li se pare nefiresc să mergi la doctor, la cumpărături, la tratamente corporale, în general li se pare nefiresc să te îngrijeşti şi să te iubeşti! Să fie sănătoşi! Mie-mi place aşa!”, a scris Adriana Bahmuţeanu…

Adriana Bahmuțeanu a ajuns în atenția opiniei publice după relația pe care a avut-o cu Silviu Prigoană. Cei doi au divorțat și s-au recăsătorit de nenumărate ori, uneori discutându-și problemele conjugale chiar în direct la TV.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed