HomeStiri Mondene Angelina Jolie, din nou pe platourile de filmare după divorțul de Brad!

Angelina Jolie, din nou pe platourile de filmare după divorțul de Brad!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 852 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/84thAnnualAcademyAwardsArrivals-5ea2Ezfnm8l.jpg

Angelina Jolie încearcă să se detașeze de tot ceea ce înseamnă divorțul de Brad. Actrița va juca într-un nou film, unde  va interpreta rolul unei femei ofițer, comandant al forțelor aeriene ale SUA.

84th+Annual+Academy+Awards+Arrivals+-5ea2Ezfnm8l

Angelina o va interpreta pe „comandanta” Mary Jennings Hegar într-o ecranizarea a cărții „Shoot Like A Girl: How One Woman’s War Against the Taliban Led to Her Victory Over the Department of Defense”. Vestea a fost dată de publicația The Hollywood Reporter.

Cartea după care se va realiza filmul va apărea în 2017 și se bazează pe memoriile lui Hegar, care a servit în Afganistan ca pilot de elită în misiuni de salvare.

Angelina Jolie și Brad Pitt au ajuns la o înțelegere în ceea ce-i privește pe copii. Se pare că micuții vor ajunge la Angelina, iar Brad va putea doar să îi viziteze.

Cei doi au căzut de comun acord în privința copiilor la recomandarea Los Angeles County Department of Children and Family Services (DCFS), structură ce se ocupă de protecția familiei.

Cuplul va participa la ședințe de consiliere, actorul acceptând și să fie testat din nou în privința dependenței sale de alcool și droguri.

Sursa foto: zimbio.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed