Angelina Jolie este la un pas de a-și pierde una dintre fete


422
loading...

În plin proces de divorț, Angelina Jolie se confruntă cu o nouă problemă. Mama uneia dintre fiicele sale adoptive vrea să profite de vulnerabilitatea cu care familia de la Hollywood se confruntă de o perioadă și să își recâștige copilul.

Angelina Jolie este la un pas de a-și pierde una dintre fete

Mentewab Dawit Lesibo, în vârstă de 31 de ani, este mama biologică a Zaharei, pe care Angelina Jolie și Brad Pitt au adoptat-o în 2005. Aceasta susține că își dorește să ia legătura cu fiica sa pentru a-i spune că există și a-i vorbi de familia sa din Etiopia. Femeia apreciază că cele două staruri i-au oferit Zaharei tot confortul de care are nevoie, dar spune că e nedrept ca fiica ei să nu știe ce rădăcini are.

„Îmi lipsește în fiecare zi. Mă gândesc la ea în fiecare zi și îmi doresc să îi văd fața sau să îi aud vocea. Știu când este ziua ei și sunt tristă pentru că nu o pot sărbători cu ea. Îmi doresc atât de mult să fiu alături de ea de ziua ei sau în alte zile speciale. Îmi doresc să țin legătura cu ea, în mod constant. O rog pe Angelina să mă lase să vorbesc cu fiica mea. Nu cred că îi cer prea mult”, a declarat aceasta pentru jurnaliștii de la Daily Mail.

Mentewab Dawit Lesibo susține că de când a fost adoptată, ea nu a mai văzut-o pe Zahara. Cu toate acestea ea a încercat de mai multe ori să-și recapete copilul. În noiembrie 2007, femeia a încercat, fără succes însă, să-și aducă fata acasă. „Vreau ca fiica mea să vină acasă să vadă de unde provine. Bunica ei și cu mine am încercat din greu să o creștem și vreau ca ea să vină acasă, să-și recâștige identitatea”, a spus aceasta la momentul respectiv…

Zahara a fost adoptată de Angelina în 2005, iar la acea dată aceasta era subnutrită și suferea de rahitism. Actrița a declarat că știe că fata mai are rude în viață, printre care și o bunică.

loading...