HomeStiri Mondene Angelina Jolie, noi declarații cu privire la acordarea custodiei! Ce se întâmplă cu cei șase copii ai cuplului?

Angelina Jolie, noi declarații cu privire la acordarea custodiei! Ce se întâmplă cu cei șase copii ai cuplului?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 724 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404-11.jpg

În urma deciziei de a divorța, Brad Pitt și Angelina Jolie au căzut la un acord în privința custodiei copiilor. Cuplul a stabilit ca Angelina să dețina custodia deplină a celor șase copii, Brad având parte doar de vizite, la care va asist și un terapeut.

646x404 (11)

Angelina Jolie a oferit, prin intremediul unui reprezentant, o declarație pentru revista People. Actrița mărturisește că decizia cu privire la custodia copiilor a fost luată după îndelungi consultări cu experți în îngrijirea copiilor.

„Putem confirma faptul că experţi în creşterea copilului au încurajat un contract legal acceptat şi semnat de ambele părţi în urmă cu o săptămână. Potrivit acestei înţelegeri, cei şase copii vor rămâne în custodia mamei lor şi vor continua «vizitele terapeutice» cu tatăl lor. Acest lucru a fost hotărât de experţi ca fiind în interesul copiilor“, se arată în documentul dat presei.

„Nu suntem în măsură să discutăm despre alte detalii. Sperăm că acum, când este clar că evenimentele care au condus la această ruptură au implicat copiii minori şi bunăstarea lor, oamenii vor înţelege situaţia delicată prin care trece familia. Credem că ambele părţi sunt implicate în tratarea familiei şi vă cerem să ne respectaţi în aceste momente dificile“, mai precizează comunicatul.

Brad a rezufat până în acest moment să comenteze informațiile apărute în presă.

Sursa foto: Hepta

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed