HomeStiri Mondene Angelina Jolie, primul discurs public după divorțul de Brad Pitt!

Angelina Jolie, primul discurs public după divorțul de Brad Pitt!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 870 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404-28.jpg

După ce a anunțat că divorțează de Brad Pitt, Angelina Jolie a ieșit pentru prima dată în public. Vedeta a transmis un mesaj video cu privire la politicile internaționale ce privesc drepturile copiilor.

646x404

Mesajul Angelinei Jolie a fost transmis la sediul general al Curţii Penale Internaţionale (CPI), situat în oraşul olandez Haga. Vedeta luptă pentru a limita infracţiunile şi abuzurile comise asupra copiilor din lumea întreagă.

„Impactul infracţiunilor comise asupra copiilor se face resimţit timp de mai multe generaţii“, a spus vedeta americană, în vârstă de 41 de ani. „Ştim deja că în acest moment nu oferim copiilor cele mai bune condiţii“.

„Susţin proiectul ce vizează includerea acuzaţiilor de infracţiuni comise asupra copiilor, acolo unde dovezile permit acest lucru, în cadrul unei abordări mai sistematice. Felicit Biroul Procuraturii generale şi pe toți cei care au lucrat la dezvoltarea acestei politici oficiale“, a adăugat Angelina Jolie.

În urma deciziei de a divorța, Brad Pitt și Angelina Jolie au căzut la un acord în privința custodiei copiilor. Cuplul a stabilit ca Angelina să dețină custodia deplină a celor șase copii, Brad având parte doar de vizite, la care va asista și un terapeut.

Angelina Jolie a oferit, prin intermediul unui reprezentant, o declarație pentru revista People. Actrița mărturisește că decizia cu privire la custodia copiilor a fost luată după îndelungi consultări cu experți în îngrijirea copiilor.

Sursa foto: AP

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed