Angelina Jolie se reprofilează: de pe micile ecrane, direct pe eticheta unui parfum

Share

Angelina Jolie a decis să cocheteze pentru o perioadă cu un brand de frumusețe celebru, Guerlain. Aceasta va fi imaginea unui nou parfum care va fi lansat în curând.

angelina-jolie-se-reprofileaza-de-pe-micile-ecrane-direct-pe-eticheta-unui-parfum

În plin proces de divorț de soțul său, Prad Pitt, Angelina Jolie pare că vrea să-și îndrepte atenția atât către copiii săi, cât și spre carieră, pentru a uita de neînțelegerile cu fostul partener de viață. Artista a acceptat să fie imaginea unui nou parfum.

Angelina Jolie va reîncepe colaborarea cu celebrul brand de frumusețe Guerlain. Actrița va fi imaginea unui nou parfum, numit Mon Guerlain, care va fi lansat în luna martie a acestui an. Informația a fost făcută publică chiar de către companie, pe contul oficial de Instagram.

Până în prezent, se știu foarte puține despre parfumul al cărei imagine va fi actrița de la Hollywood. Într-un comunicat de presă oficial, creatorul parfumului, Thierry Wasser, a ținut să precizeze doar că inspirația pentru a crea acest produs a venit din „notele unei femei”, mai exact din „alegerile, emoțiile și visele care întruchipează feminitatea modernă”.

Cu toate că fanii artistei și ai brandului de frumusețe sunt nerăbdători să vadă despre ce parfum este vorba, nu este pentru prima dată când Angelina Jolie colaborează cu Guerlain. În urmă cu doar doi ani, când artista a regizat filmul „First They Killed My Father”, compania și-a oferit sprijinul pentru realizarea acestuia.

Potrivit aceluiași comunicat de presă, Angelina Jolie era unul dintre fanii brandului de frumusețe încă de dinainte să înceapă colaborarea cu acesta. Se pare că ea a descoperit în copilărie produsele de înfrumusețare ale companiei, când mama sa folosea o pudră produsă de Guerlain…

Cu toate că Angelina Jolie ar putea câștiga bani frumos din promovarea acestui produs, ea a decis să nu păstreze recompensa financiară. Toți banii vor fi donați în scopuri umanitare.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news