HomeStiri Mondene Angelina Jolie şi Brad Pitt vor adopta un copil sirian!

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor adopta un copil sirian!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 864 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/1420823076_angelina-jolie-brad-pitt-zoom_589x640.jpg

Având în vedere criza prin care trece Siria, Angelina Jolie şi Brad Pitt au hotărât să adopte un copil din această ţară! Celebrul cuplu de la Hollywood au ajuns, într-un final, la un acord,după ce Angelina îşi dorea nu unul, ci trei copii sirieni.

angelina jolie poza 1

Angelina Jolie a aflat de povestea a trei copii sirieni ce au rămas orfani, după ce tatăl lor a fost luat ostatic de către soldaţi iar mama lor a murit. Actriţa dorea să îi înfieze pe toţi trei, însă Brad nu a fost de acord cu acest lucru, considerând că mărirea familiei cu încă trei membri ar fi un lucru greu de acceptat pentru ceilalţi copii pe care îi au deja.

„Angie voia să-i adopte pe toţi trei, dar când s-a întors în SUA şi i-a spus acest lucru lui Brad, el a spus nu. Să ajungi la nouă copii de la şase este prea mult, iar Brad era îngrijorat de impactul pe care această schimbare îl va produce asupra copiilor lor. Angelina nu a încercat să contraargumenteze. Ştia că nu va merge. Aşadar au ajuns la compromisul de adopta unul singur“, a declarat o sursă pentru RadarOnline.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună trei copiii biologici – Shiloh (9 ani ) şi gemenii Knox şi Vivienne (6 ani). Starurile hollywodiene mai au trei copii adoptaţi: Maddox (13 ani, Cambodgia), Pax (11 ani, Vietnam) şi Zahara (10 ani, Etiopia).

angelina kolie poza 2

Sursa foto: usmagazine.com; mirror.co.uk

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed