Home Stiri Angelina Jolie, vizită într-o tabără de refugiaţi din Grecia

Angelina Jolie, vizită într-o tabără de refugiaţi din Grecia

autor Elena Yvette
168 vizualizari

De curând, actrita Angelina Jolie, în calitate de emisar al Înaltului Comisariat al ONU pentru refugiaţi, a vizitat portul Pireu, de lângă Atena, unde a avut prilejul de a cunoaşte  peste 4.000 de refugiaţi.

citrine-necklace-18x-24-1200x1600

Îmbrăcată într-o ţinută foarte lejeră, cu pantaloni şi un pulover, cu părul prins foarte simplu, într-o coadă, actriţa a apărut în jur de ora 10, în portul Pireu, fiind în tot acest timp, însoţită de oficialii  Comisariatului ONU pentru refugiaţi, şi mulţi reprezentanţi ai presei.

Angelina a vorbit timp de 30 de minute cu o parte dintre refugiaţii irakieni şi sirieni, dar şi cu reprezentanţii ONU.

La finalul întâlnirii actriţa a refuzat cu vehemenţă să ofere presei declaraţii, în ciuda insistenţelor reporterilor prezenţi la acel eveniment.

„Sper ca prezenta Angelinei Jolie va duce la deschiderea granitei. Se face deja o luna de cand am ajuns in Grecia si doresc sa trec frontiera si sa merg in Germania”, a relatat unul dintre refugiaţi, originar din Alep.

Macedonia, ţara învecinată cu Grecia, prin luarea deciziei de a închide frontiera pe data de 7 martie a condus automat la blocarea a mii de refugiaţi în Grecia.

Cu puţin timp înainte de a ajunge la Atena, Angelina a fost şi în Liban, unde a vizitat altă serie de refugiaţi, de la Bekaa.

În ultimul timp, se pare că din ce în ce mai multe vedete au început să viziteze taberele refugiaţilor din Grecia. Printre vedetele care au făcut asta, s-au numărat: actriţa americană, Susan Sarandon, artistul chinez, Ai Weiwei, actriţa britanică, Vanessa Redgrave şi preşedintele Comitetului Olimpic Internaţional, Thomas Bach.

61786888

Sursa photo: stirileprotv.ro; forbes.com

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies