HomeStiri Mondene Angelina Jolie vrea pensie alimentară de 100.000 de dolari

Angelina Jolie vrea pensie alimentară de 100.000 de dolari

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 924 views
angelina-jolie-vrea-pensie-alimentara-de-100-000-de-dolari in Stiri Mondene

Angelina Jolie nu pare să facă vreun pas înapoi în procesul de divorț intentat fostului său partener de viață, Prad Pitt. Aceasta a cerut o pensie alimentară colosală.

Brad Pitt and Angelina Jolie along with their 5 children all arrived back into Los Angeles on a flight from Australia.

Angelina Jolie luptă în continuare pentru custodia celor șase copii ai săi, după ce i-a intentat proces de divorț lui Brad Pitt. Decizia actriței a venit în ultimele luni ale anului trecut după ce se pare că actorul a fost violent cu unul dintre băieții săi, în timp ce toată familia se afla în avionul privat. De atunci, Brad Pitt și-a mai văzut copiii doar în prezența unui psihoterapeut.

Actrița pare să nu dea niciun pas înapoi. Conform intouchweekley.com, Angelina Joile a cerut 100.000 de dolari pe lună pensie alimentară pentru copii. „Această sumă va fi plătită pentru toți copiii și va acoperi toate cheltuielile pentru fiecare dintre ei”, a declarat un apropiat al celor doi. De asemenea, Brad Pitt va fi obligat să depună anual 250.000 de dolari într-un cont, care va fi limitat la cinci milioane de dolari.

Conform aceleiași surse, actorul nu ar avea vreo problemă să aibă grijă de copiii săi, însă preferă ca banii să stea într-un cont unde fosta sa parteneră să nu aibă acces. Se pare că Brad Pitt este ceva mai bogat decât Angelina Jolie, având circa 240 de milioane de dolari în conturi. Averea actriței s-ar estima la doar 160 de milioane de dolari…

Deși inițial actele de divorț au fost depuse la un tribunal public, ulterior cei doi foști parteneri au decis să apeleze la un judecător privat, pentru a nu se mai scurge în presă informații despre clauzele impuse de vreuna dintre părți și pentru a proteja viața intimă a copiilor. Angelina Jolie își dorește ca procesul de divorț să se finalizeze în următoarele 90 de zile, timp în care ar trebui să se stabilească atât custodia copiilor, cât și partajul proprietăților comune.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed