Home Stiri Anisia Gafton, declarații inedite despre „Ferma”

Anisia Gafton, declarații inedite despre „Ferma”

autor Buinoschi Andreea
195 vizualizari

Anisia Gafton a fost prima concurentă eliminată din emisiunea Ferma și a fost extrem de dezamăgită de acest lucru. Mai mult decât atât, comedianta chiar a oferit niște detalii uluitoare despre ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat și a a vorbit despre câțiva participanți, dar și despre Mihaela Rădulescu.

2

În cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, Anisia a spus cât de mult îl admiră pe Andrei Stoica, recunoscând faptul că i-ar plăcea ca el să fie câștigătorul. „E un bărbat de caracter, puternic și fizic și psihic. Eu cred că el va câștiga”, a spus aceasta.

Cu toate acestea, se pare că ea nu a fost singura femeie care a pus ochii pe el. Datorită aspectului său plăcut, multe concurente l-au admirat îndelung. „Te uiți la el, zici că e sculptat. Când vezi o floare într-un deșert, te uiți la ea…”, a mai mărturisit actrița de stand-up.

3

Mai în glumă, mai în serios, Anisia a mai spus că, dacă nu ar fi fost însurat, pretendentele ar fi fost mult mai vocale, printre ele numărându-se și Mihaela Rădulescu. „Mihaela Rădulescu este senzațională, este frumoasă și foarte amuzantă. Și Mihaelei îi plăcea de Andrei Stoica. Cel mai mare defect al lui era verigheta”, a mai declarat participanta la emisiunea Ferma.

4

În cadrul unui interviu acordat celor de la adevarul.ro, Anisia Gafton a povestit cum a început ea să facă stand-up comedy. „De stand-up voiam să mă apuc mai demult. Prietenii mei mă tot încurajau, «Anisia, haide, apucă-te!». Eu povesteam de fiecare dată ce mi se întâmpla în timpul zilei. Şi ăştia râdeau! Dar râdeau tare! Toată lumea mă încuraja să fac stand-up. Am făcut şi un an de teatru, dar şi profesorul de acolo mi-a zis: «Anisia, nu ştiu ce cauţi tu aici, ar trebui să faci stand-up. Când vii în clasă, râde lumea»“, a declarat aceasta…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies