Home Stiri Anna Lesko a răbufnit: „Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?!”

Anna Lesko a răbufnit: „Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?!”

autor Buinoschi Andreea
214 vizualizari

Anna Lesko nu a mai suportat și a răbufnit. Artista este mereu criticată pentru ținutele și pozele sexy din mediul online și a decis să le închidă gura răutăcioșilor, o dată pentru totdeauna.

„Știu că mulți dintre voi, cei cu capul pe umeri, veți gândi «Dar nu era nevoie, Anna…» , eu totuși simt să o fac! Am să las aici câteva rânduri.

Voi începe prin a sublinia faptul că nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoară care predă cursuri de drept constituțional și instituții politice, ci fac parte din lumea artistică! Intru în câmpul vostru vizual și sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip. Televiziunea și scena reprezintă un show! Asta îți conferă libertatea de a crea cele mai extravagante și îndrăznețe ținute.

Creațiile vestimentare în care apar sunt realizate special pentru mine de către Andreea Corvin, într-o strânsă colaborare cu mine! Fiecare rochie este prevăzută cu lenjerie intimă, atașată cu iscusință, chiar dacă sunt foarte decupate și parcă se joacă cu mintea ta! O să ai o surpriză să constați că sunt mai decent îmbrăcată pe stradă decât tine, cea care te lamentezi aici, pe pagina mea!

Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?! Când ai să înțelegi că, în viața aceasta, avem mai multe îndatoriri și «roluri de jucat», iar, între acestea, nu există, neapărat, o legătură, fiecare latură se dezvoltă independent, în propria ei frumusețe: cariera ta, rolul de mamă, de soție, de iubită, de fiică, de gospodină, de menajeră, de prietenă etc. Dacă tu, în dormitor, cu soțul tău, simți să fii indecentă și inițiezi un joc erotic, asta nu înseamnă că ești o mamă nedemnă!

Analizează de unde vin răutatea ta și pornirile de a arunca cu noroi în cineva pe care nu-l cunoști. Fă curățenie în viața ta emoțională! Schimbă prioritățile, valorile! Încearcă să vezi în ansamblu și unde te situezi tu și cum te raportezi la restul. Rezolvă asta urgent”, a scris aceasta în mediul online…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies