Home Stiri Anna Lesko, foarte strictă cu băiatul ei: „Fac militărie cu el”

Anna Lesko, foarte strictă cu băiatul ei: „Fac militărie cu el”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 931 views 2 minute timp de citit

Anna Lesko a mărturisit faptul că este o mamă extrem de strictă. Femeia are foarte mare grijă la modul în care îşi educă băiatul şi spune că acest lucru se trage din familie.

„Eu sunt învățată cu educația strictă a părinților mei și fac militărie cu el. Știu că sunt toată ziua cu gura pe el, micuțul, dar cred că mai bine acum, cât e mic, decât mai târziu. Nu-mi plac părinții care spun că e prea mic copilul ca să înțeleagă. Trebuie să-i explici de mic”, a declarat artista.

„Un copil trebuie de mic să știe exact ce trebuie să facă. Să nu fie un dezorganizat și dezordonat, că înnebunesc! Poate că sunt un pic stresantă acum cu el, dar o să-i prindă bine pe mai târziu. Vreau să fie un copil și un adult educat”, a continuat aceasta.

Într-un interviu acordat celor de la okmagazine.ro, Anna a vorbit despre perioada de izolare, dar şi despre consecinţele care au venit odată cu acest lucru: „Este adevărat că artiștii sunt, şi la ora asta, afectaţi. Toate domeniile au fost afectate, între timp mulţi şi-au reluat activitatea. Însă pentru noi, artiştii, chiar e greu… E o situaţie imposibilă, eu am anulate toate concertele, inclusiv Revelionul s-a anulat acum câteva săptămâni. Nu ştim ce va urma, ştii şi tu cât de șubredă este toată situaţia pe care o trăim, se mai abrogă ceva, se mai pune în vigoare altceva. Iar deocamdată nu se întrevede vreo variantă de redresare. Asta e cel mai greu pentru mine în pandemie: faptul că îmi lipsesc concertele, relaționarea cu publicul. Eu şi când am fost gravidă, în luna a opta, am cântat. Apoi, la trei săptămâni după naştere am fost pe scenă din nou. Deci, niciodată nu am stat atât de mult departe de public. Dar sper să trecem cumva peste asta, să ne reluăm activitatea”…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies