HomeStiri Anna Lesko, replică dură la adresa lui Cozmin Gușă: „Trist si paranoic”

Anna Lesko, replică dură la adresa lui Cozmin Gușă: „Trist si paranoic”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 756 views 2 minute timp de citit

Anna Lesko și Cozmin Gușă au început o ceartă în toată regula, chiar în mediul online. Se pare că o postare a lui Cozmin a scandalizat-o pe artistă, care nu a ezitat să își exprime opinia în mod public.

12

„Pot să afirm că viața mi-a dat șansa să cunosc personal aproape toate vedetele publice relevante din România, cu mulți dintre ei am legat și prietenii în ultimii 25 de ani. În cazul majorității dintre ei, sunt obligat să spun, azi, din păcate, că MI-E RUȘINE DE RUȘINEA LOR și nu doar pentru că nu iau atitudine împotriva valului de excese îndreptate împotriva românilor (deci a fanilor lor!), dar și că, știind majoritatea dintre ei adevărul, acceptă recompense și avantaje materiale (provenite din taxele plătite de către cetățeni) PENTRU A TĂCEA SAU A MINȚI CU BUNĂ ȘTIINȚĂ.

13

Și mai zic ceva de natură să nu-i disculpe sub nicio motivație pe vectorii publici evocați azi: răspunzători de soarta unei țări nu sunt responsabili cei mulți, masa cetățenilor, ci chiar cunoscătorii sau înțelepții acelei națiuni. În această perioadă, se dovedește nu doar că noi avem puțini din aceste două categorii onorante, dar majoritatea dintre ei dovedesc că posedă un CARACTER JEGOS…”, a scris Cozmin Gușă pe rețelele sociale, potrivit celor de la cancan.ro.

14

Anna Lesko a reacționat imediat, spunând că ceea ce bărbatul a declarat nu este adevărat, și a transmis un mesaj usturător. „Pentru că, mai mult ca niciodată, îmi doresc să exercit dreptul meu la informare și a-mi expune punctul de vedere în felul meu, l-am citit azi pe Cozmin Gușă, care susține că vedetele care NU cred în teoria conspirației, drept pentru care se protejează de virus prin toate mijloacele, inclusiv vaccin, înseamnă, conform Domniei sale, că fac asta pe bani. Trist și paranoic, la propriu. Noi NU suntem consultanți politici care încasăm bani pentru manipularea publicului, conform intereselor de partid. Zic și eu…”, a scris artista pe rețelele sociale…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed