Home Stiri Mondene Anna Lesko se dezbracă de secrete. „Ai fi imediat la picioarele mele”

Anna Lesko se dezbracă de secrete. „Ai fi imediat la picioarele mele”

autor Arseni Dana
1,9K views

Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase femei stabilite în România și toată lumea își dorește să știe absolut totul despre ea. Din acest motiv, vedeta a hotărât să vorbească despre secretele ei și să amintească faptul că femeile trebuie să fie sexy chiar și atunci când gătesc, chiar dacă miros a ceapă sau a usturoi.

„Ai fi imediat la picioarele mele”

„Lăsați-ne pe noi să ne cumpărăm lenjeria intimă, parfumul. Poți să-mi dai cardul să mă duc eu să fac shopping… Eu și când gătesc ceva, eu miros aparte. Nici nu ai ști că miros a usturoi, ai fi imediat la picioarele mele. Pe tine nu te-ar interesa cum miros. Eu gătesc. Trebuie să mâncăm sănătos. Să miroși a ceapă nu e respingător. Când ești necioplit, este respingător și când ești arogant este respingător, aroganța este urâtă. Eu de la 28 de ani am devenit mai încrezătoare în mine și de atunci mă simt din ce în ce mai bine. Acum sunt prezentă pe rețelele de socializare și mulți cred că m-am schimbat, dar eu nu eram înainte pe Instagram”, a povestit Anna Lesko în cadrul unei emisiuni TV.

De fiecare dată când are ocazia, Anna Lesko menționează faptul că orice femeie ar trebui să se iubească și să își acorde timpul necesar, chiar dacă uneori este foarte ocupată. Frumoasa vedetă are întotdeauna mare grijă de corpul ei, fiind extrem de atentă la alimentație.

Celebra cură de detoxifiere a Annei Lesko

Aceasta face periodic o cură de detoxifiere a ficatului ce o ajută să se simtă foarte bine și să arate excelent.

„O dietă de detoxifiere a ficatului, care durează între cinci și zece zile. Se prepară din piper Cayenne, două linguri de miere, dar să fie naturală, două linguri de lămâie și cât suporți de la organism piper. Ingredientele se amestecă în 300 de mililitri de apă. Șapte-opt pahare pe zi sunt suficiente. Am făcut-o de patru ori. Ori de câte ori simți nevoia de mâncare, bei un pahar din ăsta. Se detoxifiază ficatul foarte bine. Dacă vrei, mai și slăbești”, a povestit Anna Lesko la cererea fanilor ei care îi complimentează mereu superba siluetă…

Totuși, înainte de a adopta o astfel de cură de detoxifiere, indicat ar fi să consulți un medic și să faci câteva analize pentru a vedea dacă poți suporta un tratament atât de drastic.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed