Home Stiri Anna Lesko și Paul Diaconescu, protagoniștii unui scandal de proporții la „Ferma”: „Ce răutate ai în tine”

Anna Lesko și Paul Diaconescu, protagoniștii unui scandal de proporții la „Ferma”: „Ce răutate ai în tine”

autor Buinoschi Andreea
313 vizualizari

Anna Lesko și Paul Diaconescu sunt protagoniștii celui mai nou scandal de la Ferma. După ce artista l-a umilit pe Paul, fanii au reacționat imediat și au pus-o la zid pe Anna.

Totul a început după ce Anda Adam, fermierul-șef al săptămânii, a trebuit să spună cine va merge la duel. În urma alegerii sale, Paul Diaconescu a rămas servitor, iar Cezar a mers la duel. Prin urmare, actorul a trebuit să se trezească la ora șase dimineața, pentru a da de mâncare animalelor, dar și pentru a face mai multe treburi gospodărești.

Anna Lesko i-a cerut trei-patru lucruri lui Paul și, în momentul în care acesta a spus că se mai gândește la încă o dorință din partea ei, femeia nu a mai rezistat și l-a taxat imediat. „Am să te rog să nu mă ajuți la nimic astăzi. Înnebunesc când un bărbat se plânge. Paul, astăzi am văzut cine ești. Băiatul ăsta nu e bărbat!”, a spus Anna.

Fanii au fost extrem de deranjați de atitudinea femeii și și-au exprimat opiniile pe conturile sociale.

„Doamne, ce teatrală ești… periculoaso!”, „Te crezi vreo regină, ordine îi dai celui pe care-l plătești, nu lui Paul. Fă tu, nu-i cere altuia. Să-ți fie rușine!”, „Ce ți-a dat George și ție de ați luat-o pe arătură așa urât?”, „Ați tăbărât pe săracul Paul ca hienele tu și Burcea… urât”, „Urât caracter, mai ales pentru o femeie”, „Ce răutate ai în tine, zace în tine multă răutate, zace în tine multă răutate, nu ești învățată să ți se dea peste nas, dar cine mai ești și tu, măi Anna Lesko?”.

„Bineînțeles că de aia ești încă singură, nu te-a suportat niciun bărbat. Ți-ai arătat adevărat față: cea de scorpie. Nu meriți respect din partea nimănui, la cum ai vorbit cu Paul”, „Urâtă femeie, prefăcută și figurantă. Te crezi mai șmecheră ca Paul, dar, de fapt, ești o (…). Îți placi să ai sclavi și să le faci viața grea, scorpie”, „Vai, și cât te stimam, ești praf”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de Anna Lesko…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..