Home Stiri Anna Lesko: „Țin o dietă drastică, între 7 și 14 zile. O fac o dată sau de două ori pe an”

Anna Lesko: „Țin o dietă drastică, între 7 și 14 zile. O fac o dată sau de două ori pe an”

autor Elena Yvette
309 views 2 minute timp de citit
Anna Lesko

Anna Lesko arată incredibil la 43 de ani și asta pentru că are un stil de viață sănătos și echilibrat. Cântăreața a declarat că ține o cură de detoxifiere a ficatului o dată sau de două ori pe an, cu miere și lămâie.

„Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă. Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu, l-am întrerupt aproximativ acum trei ani și m-am reapucat acum trei luni, sunt o fire activă, am arderile bune.

Anna Lesko

Nu știu ce să vă spun, nu fac minuni, sunt normală. Într-adevăr, îmi place să țin cont de faptul că trebuie să arăt bine. Îmi îngrijesc pielea. Nu exagerez cu salonul de frumusețe sau de cosmetică, nu am răbdare. O dată pe săptămână apelez la doctorul meu dermatolog pentru hidratarea tenului.”

„Nu cred în diete, pentru că îți forțezi și minți organismul. Cred într-un stil de viață sănătos, în sport și în a te disciplina culinar. Dacă cineva are probleme cu greutatea, trebuie să apeleze la un medic specialist. Mănânc bine, nu mă abțin de la nimic, dar arderile mele sunt foarte bune. Am o rigoare, o disciplină: sală, nu beau sucuri, nu combin carbohidrați cu proteine.” a declarat Anna Lesko pentru viva.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies