Home Stiri Anna Lesko tună și fulgeră la filmările pentru „Ferma”. A dat de pământ cu o concurentă

Anna Lesko tună și fulgeră la filmările pentru „Ferma”. A dat de pământ cu o concurentă

autor Buinoschi Andreea
170 vizualizari

Anna Lesko face parte, alături de alți 15 concurenți, dintre vedetele care se bat pentru tilul de câștigătorul emisiunii Ferma. Cu toate acestea, Anna este extrem de deranjată de comportamentul unei colege de-ale sale și a decis să îi transmită un mesaj destul de tăios.

2

„Observ la foarte multe femei, toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite si foarte nemulțumite. Ele toate au nevoie de multe bone, de foarte multe bone! Au nevoie de foarte multe femei de serviciu în viața lor”, a declarat artista prin intermediul contului său de Instagram.

3

Fanii i-au dat dreptate imediat, semn că cei care îi sunt antipatici cântăreței le sunt antipatici și fanilor săi. „Pentru că nu sunt femei adevărate, maimuțe jupuite, figuri de doi lei. S-au făcut și ele mari doamne cu servitori, au uitat de unde au plecat”, „Mare dreptate ai. Ești genială!”, „Cea mai top femeie! Super stabila si inteligenta✅🥰”, „😂😂😂 Ana, nu pot toate femeile sa fie perfecte ca tine ❤️❤️❤️ ! „Ametitele” sunt ….. niste ametite ca altfel nu le spunea Danutza asa ….😂😂😂! Tu ramai asa cum esti, pentru ca esti super! Fericit cine se trezeste dimineata langa tine!”, sunt câteva dintre comentariile de susținere pe care Anna Lesko le-a primit.

4

În cadrul unui episod, artista l-a sărutat pe Octavian Ciovică, dar acest lucru a avut un scop foarte precis: „În ideea ca el să nu mai sforăie”. „Tavi e foarte simpatic, e foarte drăguț și lasă tot timpul loc de acel băiat de care poți să îți bați joc. E foarte simpatic, dar, dacă mă pun la mintea lui, praf îl fac, îmi e și milă. E acel bărbat din care faci ce vrei tu, dacă știi cum să pui problema. Și nu trebuie să pui prea mult, că se așază singură”, a declarat Anna, în cadrul emisiunii…

Surse

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies