Anna Lesko a uitat limba rusă după 20 de ani

Share

Anna Lesko a povestit de mai multe ori că îşi doreşte ca fiul ei, Adam, să înveţe şi limba ei maternă, adică limba rusă.

Anna Lesko a uitat limba rusă după 20 de ani 1

Anna Lesko împreună cu partenerul ei de viaţă, Adrian, şi fiul lor, Adam, şi-au petrecut vacanţa la mare. Anna a povestit că acum şi-a dat seama că fiul lor a crescut şi că nu mai este un bebeluş. Este mulţumită că Adam vorbeşte foarte mult, pentru că vorbeşte şi română, dar şi rusă:

Anna Lesko a uitat limba rusă după 20 de ani 2
„A fost prima lui vacanţă pe care el a înţeles-o cu adevărat. Zic asta pentru că am observat că toate emoţiile pe care le trăieşte mi le comunică, le analizează cu mine, nu mai stă singur şi se gândeşte. Vorbeşte mult, mult de tot. Eu am şi uitat rusa, dar acum, cu ocazia asta, dacă tot mi-am pus în cap să-l învăţ să vorbească limba mea maternă, atunci a trebuit să fac nişte eforturi. Eu de 20 de ani nu mai vorbesc rusă. În română vorbeşte ceva mai bine, îi vin mai repede expresiile şi cuvintele de legătură, iar în limba rusă trebuie să se mai gândească şi îmi cere ajutorul, iar eu mereu trebuie să-l corectez.”

Anna Lesko a uitat limba rusă după 20 de ani

Ca orice băieţel, şi fiul Annei Lesko este pasionat de maşinuţe şi nu le-a lăsat nici pe plajă…

„Această vacanţă i-a priit, că am fost la mare, i-a făcut bine aerul de acolo, l-au obosit valurile. S-a bronzat, s-a jucat în nisip, a construit castele. Şi-a adus toate maşinuţele pe care le-a încărcat la noi în maşină de nu mai avea loc de nimic”, a mai declarat Anna Lesko pentru Libertatea.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news