HomeStiri Mondene Anna: ” Opțiuni binare – metoda mea personală pentru libertate și fericire„

Anna: ” Opțiuni binare – metoda mea personală pentru libertate și fericire„

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 718 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/binara.jpg

Feminism și femeia de afaceri sunt termeni destul de populari care se discută foarte des în ultima vreme. Jurnaliștii revistelor glossy sunt deosebit de mândri să abordeze aceste subiecte. În același timp nu toată lumea își poate imagina ce este de fapt ascuns în spatele acestor femei de succes, ce greutăți au fost nevoite să îndure zi de zi pentru a atinge acest succes. În ziua de azi este o problemă imensă pentru o femeie singură să se dezvolte financiar dacă nu are un capital inițial pentru investiții.  Iată de ce, tranzacționarea pe opţiuni binare este una dintre cele mai bune oportunități pentru a obține independenţa financiară și stabilitate pentru femei. Este un mod inovativ și inteligent de a câștiga, un instrument financiar perfect pentru cei care doresc să câștige fără a părăsi domiciliu, folosind doar un calculator și internet. Am fost inspirată de povestea Annei și am decis să scriu despre ea și să o împărtășesc cu voi.

” Am învățat despre opțiunile binare prin intermediul internetului. Sa întâmplat în momentul potrivit și la locul potrivit. La vârsta de 29 de ani, m-am decis să îmi schimb locul de trai de la Arad la Moscova. Timp de un an după ce m-am stabilit nu am putut găsi un loc de muncă. Nici măcar nu vă puteți imagina cât de disperată eram în acel moment. Căutând zadarnic un loc de muncă pe internet am dat peste un articol în care un omul destul de drăguț relata despre modul în care a câștigat o mulți bani prin tranzacționarea opțiunilor binare. La început nu am înțeles ce este o opțiune binară și nici modul în care funcționează. Când am citit articol din nou, povestea părea deja neverosimilă. Cu toate acestea, am început să caut pe Internet informații despre opțiunile binare și am dat peste mai multe povești de acest gen. Așa cum aveam nevoie de bani într-adevăr și nu aveam un loc de muncă, dar dispuneam de foarte mult timp liber, am decis să-mi încerc puterea în tranzacționarea opţiunilor binare ”, spune Anna.
Timp de mai multe săptămâni a cercetat piața financiară în profunzime, citind și privind lecţii video despre tranzacționarea pe opţiuni binare și căutând strategii dezvoltate de alți traderi. A reuşit să-și găsească metoda de tranzacționare cu care ar putea avea profit. A constatat în cele din urmă că tranzacționarea pe opțiuni binare a fost o oportunitate reușită pentru ea.

 

” La început aveam foarte puțini bani. Prin urmare, am decis să nu deschid un cont real și am tranzacționat cu ajutorul unui cont demo oferit de Binatex. Tranzacționarea opțiunilor binare este extrem de captivantă, mai ales în momentul în care simți că ai descoperit ceva nou și îți dezvolţi propriile abilităţi.

După luni întregi de învățare și de practică, am decis că sunt gata să încep tranzacționarea pe bani reali. Am deschis un cont la brokerul Binatex, care acordă cea mai mică investiție, de numai 10 $ (în timpul cercetării nu am găsit alți brokeri care să ofere mai puțin) „, spune Anna.

 

La început Anna, tranzacționa încercând să ghicească în ce direcție se va mișca prețul USD / RUB. Printre altele, cu opțiuni binare puteți tranzacționa valute, mărfuri și indici. Tot ce trebuie să faceți este să preziceți corect dacă prețul activului care l-ați ales va crește sau va scădea.

 

” A fost foarte greu pentru mine. Dar a meritat efortul. Cel mai bine ar fi să încercați să tranzacționați pe opțiuni binare. Veți vedea că de la bun început pare mult mai dificil, dar după ce capeți experienţă și cunoştinţe, tranzacționarea pe opţiuni binare devine o profesie „, spune Anna.

 

Nu vă imaginați că Anna a început să câștige pe opțiuni binare o groază de bani într-un timp foarte scurt. Încetul cu încetul ea a adunat un capital mare pe opțiuni binare După mai mulţi ani de tranzacționare, a devenit un trader de succes.

 

” Am realizat foarte repede un adevăr simplu: anume traderii care se informează, studiază și testează sunt cei care reușesc. Acum, nu înțeleg de ce am fost atât de sceptică la început ”, precizează Anna.

 

Când a început să câștige suficienți bani prin tranzacționare, a încetat să se tortureze în căutarea unui loc de muncă.

În cele din urmă, ea câștigă destui bani prin tranzacționarea pe opţiuni binare. Și-a cumpărat o casă în suburbiile Moscovei și călătorește foarte mult pentru că poate lucra indiferent de locaţie. Are nevoie doar de un calculator și acces la internet.


”Poți avea un mare succes în tranzacționarea opţiunilor binare, dar trebuie să fie construit pe baza unor cunoștințe ferme după experiența mea personală. Când o tranzacționare se începe fără o metodă sau o strategie bine calculată, devine motivul pierderii banilor „, spune Anna împărtășind experiențele ei.

 

După cum spune Anna, cel mai bun mod de a evita eșecul este de a găsi un broker care îi pasă de interesele dumneavoastră și are un prestigu bun. Un astfel de broker este Binatex pentru Anna. Chiar de la început Binatex a ajutat-o ​​să înțeleagă lumea Opţiunilor binare. Numai la Binatex a găsit toate informaţiile și instrumentele necesare pentru tranzacționare.

 

” Ce sfaturi aș putea da începătorilor? Ar trebui doar să conștientizeze, că toată această cale se parcurge într-un timp mai îndelungat, dar în cele din urmă își vor câștiga independența financiară”, -. A spus Anna, cu pasiune în priviri.
Acum ea se simte ca o adevărată femeie de afacere. Trăiește viața la maxim și are destul timp liber și un loc de muncă interesant și captivant, care îi permite să călătorească mult. Anna este o femeie independentă și de succes. De ce mai ar mai avea nevoie pentru a fi fericită? Ea și-a câștigat fericirea prin tranzacționarea opțiunilor binare.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed