HomeStiri Anne Hathaway s-a prefăcut că e fericită când a câștigat Oscarul! “Am fost nevoită să stau în faţa oamenilor şi să simt ceva ce nu simţeam cu adevărat şi anume fericirea pură!”

Anne Hathaway s-a prefăcut că e fericită când a câștigat Oscarul! “Am fost nevoită să stau în faţa oamenilor şi să simt ceva ce nu simţeam cu adevărat şi anume fericirea pură!”

autor Elena Yvette
544 views 1 minute timp de citit

Deși a câștigat premiul Oscar pentru interpretarea din musicalul „Mizerabilii/ Les Misérables“, Anne Hathaway mărturisește că nu s-a simțit deloc fericită.

646x404 (12)

„M-am simţit foarte incomod“, a mărturisit Hathaway într-un interviu acordat recent publicaţiei „The Guardian“. „Mi-am cam pierdut minţile făcând acel film şi încă nu mi le recăpătasem. Apoi am fost nevoită să stau în faţa oamenilor şi să simt ceva ce nu simţeam cu adevărat şi anume fericirea pură, fără complicaţii“, a declarat actriţa citată de Entertainment Weekly.

„Este un lucru evident, câştigi un Oscar şi ar trebui să fii fericit. Eu nu am simţit asta. Am simţit că e ceva greşit la faptul că am urcat pe scenă într-o rochie care a costat foarte mult, o sumă de bani pe care unii oameni nu o vor avea niciodată în viaţa lor, şi am câştigat un premiu pentru portretizarea unei dureri care încă se simte în experienţa noastră colectivă ca fiinţe umane“, a continuat Hathaway.

„Am încercat să mă prefac că sunt fericită şi am fost taxată pentru acest lucru într-un mare stil. Acesta este adevărul, asta s-a întâmplat. A fost nasol, dar ceea ce înveţi dintr-o astfel de experienţă este că doar simţi că mori de ruşine, dar nu mori cu adevărat“, a încheiat actriţa.

Sursa foto: Getty Images

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..