HomeStiri Mondene Antonia a dezvăluit fără inhibiții ce ar fi făcut dacă nu ar fi ajuns cântăreață: „Mi-ar fi plăcut să devin…”

Antonia a dezvăluit fără inhibiții ce ar fi făcut dacă nu ar fi ajuns cântăreață: „Mi-ar fi plăcut să devin…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 3,4K views
Antonia a dezvaluit fara inhibitii ce ar fi facut daca nu ar fi ajuns cantareata „Mi-ar fi placut să devin...” 1 in Stiri Mondene

Antonia Iacobescu are mare succes la public cu piesele sale care devin rapid hituri și ocupă primele poziții în topurile de specialitate.

Aceasta nu este doar una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc și o artistă consacrată, ci și o familistă convinsă.

Dragostea față de muzică a determinat-o să pornească pe acest drum al carierei, dar dacă soarta nu i-ar fi surâs în acest domeniu, ar fi ales să practice o meserie total diferită.

Dacă acum bucură sufletele fanilor prin intermediul pieselor sale, dacă ar fi fost nevoită să aibă o altă carieră, Antonia ar fi ales să studieze psihologia și a spus acest lucru fără să aibă rețineri.

Antonia a dezvaluit fara inhibitii ce ar fi facut daca nu ar fi ajuns cantareata „Mi-ar fi placut să devin...” 2 in Stiri Mondene

„Mi-ar fi plăcut să devin psiholog. Dacă nu mă apucam de muzică…Când eram mică voiam să devin veterinar. Acum sunt prea sensibilă și îmi e milă de animale rănite.

Nu pot să spun că mă pricep la oameni, dar cât mai învăț și eu…Mai am foarte multe de învățat, dar îmi place să îi ajut”, a declarat Antonia pentru VIVA!.

După un divorț complicat de Vincenzo Castellano, care a durat mai mulți ani, Antonia este, în sfârșit, liberă și din punct de vedere legal, procedurile fiind încheiate.

Aceasta a fost plecată în Italia împreună cu partenerul său de viață, Alex Velea, și cei doi băieței ai lor, Akim și Dominic, pentru a o vizita pe fetița ei din fosta căsnicie, Maya, care se află în custodia tatălui…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed