Home Stiri Antonia a dezvăluit fără inhibiții ce ar fi făcut dacă nu ar fi ajuns cântăreață: „Mi-ar fi plăcut să devin…”

Antonia a dezvăluit fără inhibiții ce ar fi făcut dacă nu ar fi ajuns cântăreață: „Mi-ar fi plăcut să devin…”

autor Negriu Elena
1155 vizualizari

Antonia Iacobescu are mare succes la public cu piesele sale care devin rapid hituri și ocupă primele poziții în topurile de specialitate.

Aceasta nu este doar una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc și o artistă consacrată, ci și o familistă convinsă.

Dragostea față de muzică a determinat-o să pornească pe acest drum al carierei, dar dacă soarta nu i-ar fi surâs în acest domeniu, ar fi ales să practice o meserie total diferită.

Dacă acum bucură sufletele fanilor prin intermediul pieselor sale, dacă ar fi fost nevoită să aibă o altă carieră, Antonia ar fi ales să studieze psihologia și a spus acest lucru fără să aibă rețineri.

„Mi-ar fi plăcut să devin psiholog. Dacă nu mă apucam de muzică…Când eram mică voiam să devin veterinar. Acum sunt prea sensibilă și îmi e milă de animale rănite.

Nu pot să spun că mă pricep la oameni, dar cât mai învăț și eu…Mai am foarte multe de învățat, dar îmi place să îi ajut”, a declarat Antonia pentru VIVA!.

După un divorț complicat de Vincenzo Castellano, care a durat mai mulți ani, Antonia este, în sfârșit, liberă și din punct de vedere legal, procedurile fiind încheiate.

Aceasta a fost plecată în Italia împreună cu partenerul său de viață, Alex Velea, și cei doi băieței ai lor, Akim și Dominic, pentru a o vizita pe fetița ei din fosta căsnicie, Maya, care se află în custodia tatălui…

Sursa: spynews.ro

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies