Home Stiri Antonia a divorțat. Iată ce a declarat despre nunta cu Alex Velea!

Antonia a divorțat. Iată ce a declarat despre nunta cu Alex Velea!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

După ani petrecuți prin tribunale, în cele din urmă, Antonia a reușit să divorțeze de Vincenzo Castellano. Acum, artista nu mai este împiedicată de nimeni și nimic și poate ajunge, împreună cu Alex Velea, în fața altarului.

În anul 2011, Antonia și Vincenzo s-au căsătorit și au devenit părinții unei fetițe superbe pe nume Maya. Doi ani mai târziu, aceștia s-au despărțit și, din acel moment, a început un război în toată regula. Pe lângă divorțul lor, artista a trebuit să lupte și pentru custodia fetei sale, dar și pentru ca Velea să fie recunoscut ca tatăl celor doi băieți ai lor, Akim și Dominic.

Anul trecut, în luna aprilie, instanța l-a recunoscut pe Alex ca fiind tatăl celor doi băieți, iar în luna iulie, i-a trecut pe numele său. Cu toate că Antonia nu mai este legată de Vincenzo, aceasta nu se gândește la nuntă, deoarece evenimentele nu se pot ține în această perioadă.

„Am încheiat divorțul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a spus cântăreața pentru cei de la click.ro.

Mai mult decât atât, artista mai are și alte motive de bucurie despre care a vorbit în cadrul aceluiași interviu.

„A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricțiilor de călătorie.

Mai am cel puţin două piese la care am filmat videoclip, multe alte piese la care lucrez şi pe care le voi lansa în 2021. În rest, filmări pentru diverse proiecte…

Îmi este dor de concerte, de călătorii, de fanii mei, să fiu pe scenă, să mă simt mai liberă”, a adăugat iubita lui Alex Velea.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies