Home Stiri Mondene Antonia a vorbit despre al patrulea copil

Antonia a vorbit despre al patrulea copil

autor Negriu Elena
2,3K views

Antonia Iacobescu are trei copii minunați: o fetiță pe nume Maya, în vârstă de noua ani, din căsnicia cu Vincenzo Castellano, și doi băieți împreună cu actualul său partener de viață, Alex Velea – Akim, ce are cinci ani, și Dominic, de trei ani.

Recent, aceasta a oferit un interviu în care a vorbit despre Maya, care încă se află în custodia lui Vincenzo, dar și despre familia ei cu Alex Velea și posibilitatea de a mai face și al patrulea copil.

„Am fost recent în Italia. Am fost și cu Alex. Am fost la Maya, a crescut, e foarte frumoasă și talentată. Dansează și se uită pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit. Momentan nu mai vrem (n.r.: copii), dar pe viitor, cine știe? Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa. Îmi place foarte mult să stau acasă, cu Alex și cu copiii, să ne uităm la filme. Dominic și Akim au crescut acum și se iubesc foarte mult. Bine, mai sunt și certuri. Eu sunt șeful în casă, ei cu mine știu de frică. Când fac câte o prostioară, nu-i pedepsesc, doar ridic puțin vocea la ei, se sperie și se potolesc imediat”, a spus Antonia pentru Click.

Alex Velea a povestit și cum a început relația lui cu frumoasa cântăreață, cum s-au îndrăgostit unul de celălalt și că ambii își doreau să aibă parte de iubirea adevărată.

„Ne știm din 2009, adică la început am fost prieteni câțiva ani și o perioadă nu cred că ne-am mai întâlnit așa des. Ne-am revăzut după ce Antonia a divorțat. Eu nu eram prea fericit, pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii, eram tristuț. La sfârșitul anului 2012 ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit”, a mărturisit Alex Velea…

„Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu”, a adăugat acesta, iar Antonia a confirmat cele spuse de el.

În urmă cu ceva timp, Antonia oferise detalii despre procedurile de finalizare a divorțului de Vincenzo, precum și în ceea ce privește custodia Mayei…

„Cei cu ancheta socială trebuie să meargă la ei acasă, în Italia, să verifice, să vadă condiţiile de acolo. Şi tot ne blocăm, pentru că la noi acasă au fost însă la ei, nu. E ultimul pas. Au făcut cei din România anchetă socială la noi şi acum ar trebui să facă cei de acolo anchetă la ei acasă. Eu am doi avocaţi, unul aici şi unul acolo”, declarase Antonia.

Surse: wowbiz.ro, spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed